Zbog povećanog obima posla “Putevi” Glavnog grada uveli treću smjenu - Volim Podgoricu

Zbog povećanog obima posla “Putevi” Glavnog grada uveli treću smjenu

Direktorica „Putevi” d.o.o. Glavnog grada Violeta Klikovac obišla je danas radove na Bulevaru Save Kovačevića gdje ekipe tog privrednog društva izvode radove na struganju asfalta i ugradnji novog asfaltnog sloja. Ona je naglasila da se  paralelno radi i na sanaciji javnih površina, tj. neurađenog prostora u neposrednoj blizini Bulevara u dijelu iskopa, tamponiranja, valjanja i asfaltiranja prostora gdje su se nekada nalazili kiosci. Ukuna vrijednost radova iznosi 30 hiljada eura.

Ekipe i mehanizacija Puteva su ovih dana prisitni i u Ulici Kralja Nikole, Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, Moskovskoj ulici u blizini Kliničkog centra, kao i u Ljubljanskoj ulici gdje se priprema podloga za ugradnju asfalta, a shodno vremenskim prilikama asfaltiranje tih saobraćajnica biće završeno tokom naredna dva dana. Vrijednost pomenutih radova iznosi 32 hiljade eura.

Putevi su završili i radove na asfaltiranju parkinga ispred OŠ „Milorad Musa Burzan“, kapaciteta 28 parking mjesta, kao i sanaciju prilkjučnih saobraćajnica u Ulici Luke Boljevića, nakon ugradnje fekalne kanalizacije od strane  d.o.o . „Vodovod i kanalizacija“ Glavnog grada. Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi 83 hiljade eura, a investitor je Glavni grad Podgorica.

Zbog povećanog obima posla i specifičnih uslova rada, koji zahtijaveju prilagođavanje vremnskim prilikama, „Putevi“d.o.o.  uvelo je i treću smjenu, od 22h do 03h, kako bi  u uslovima manje frekvencije saobraćaja mogli nesmetano i bezbjedno da izvode planirane radove na gradskim saobraćajnicama.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com