KAD HRVAT POHVALI SRBE: Urnebesan komentar koji je nasmijao čitav region (FOTO) - Volim Podgoricu

KAD HRVAT POHVALI SRBE: Urnebesan komentar koji je nasmijao čitav region (FOTO)

Ljubitelji košarke u Hrvatskoj razočarani su zbog neuspjeha svoje reprezentacije, ali su imali lijepe riječi za pobjedu Srbije protiv Italijana.

Dominirali su Orlovi protiv Azura u režiji Bogdana Bogdanovića, ali je sve ima mnogo jaču notu zbog toga što nema Teodosića, Jokića, Kalinića, Bjelice, Markovića, Raduljice…

Sale Đorđević je rutinirano odveo ekipu na megdan protiv Rusije (petak, 20.30), a posebno zanimljive komentare imali su hrvatski čitaoci portala Indeks.

– Prije turnira ostali su bez četiri igrača iz prve petorke i bez sedam, osam standardnih reprezentativaca, a opet su u polufinalu! Zaista, Srbija je zemlja košarke – poruka je Indeksa, na šta su se čitaoci nadovezali.

– Svaka čast Srbiji (omima kojima smeta neka koriste npr. Zambija), igraju momci košarku vrhunski, na klupi imaju doktore ove igre i rezultat je tu. Može neko da ih ne voli, al košarkaško umijeće se ne može osporiti.

– Momci igraju vrhunsku košarku, tu nikada nije bilo dileme… imaju glavu i rep, ne pucaju sa živcima i svaka im čast! Srećno dalje!

Ipak, najupečatljiviji je bio komentar koji je pecnuo i selektora Hrvatske, Aleksandra Petrovića.

 

Foto: Index.hr

– A k… Ovi da su poslali dragačevske trubače, ušli bi među najbolje ekipe. Čestitke! Ovaj Aleksandar ima bolji skauting od našeg blente!

Time se aludiralo na izjavu da su Rusi skautirani u potpunosti i savršeno pred duel koji su Hrvati izgubili u osmini finala.

Telegraf.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com