Nova pjesma i spot ,,Otpisanih” – Ožiljak (VIDEO) - Volim Podgoricu

Nova pjesma i spot ,,Otpisanih” – Ožiljak (VIDEO)

Nova pjesma i spot podgoričkoe grupe ,,Otpisani”, autora Luke Bulatovića objavljena je prije nekoliko dana.

,,Pjesma je spremana vise od godinu dana. Vodio sam računa sam da svakoj rimi dam znacaj to sto sam prezivio, to sto se desava trenutno i sto nas opisuje to su svi nasi oziljci tokom zivota koje nosis posle u grob pjesma je spremana da bude dio albuma “Zivotne Rane” koji ce bit predstavljen zvanicno u Novembru,” kaže Luka.

Spot za pjesmu ,,Ožiljak” sniman je u Podgorici i Beogradu.

,,Spot je sniman u Beogradu i Podgorici (Centar,Zabjelo). Za spot je zaduzen bio moj kolega Aleksandar Cuzovic sa kojim sam i odradio i tri pjesme Uspori, Majka i Cunami..i sa kojim jos planiram dosta toga, sto se tice miksaa pjesme tu je bio zaduzen Petar Zugic, i ovim putem im se iskreno zahvaljujem sto su bili tu uz mene cijelo vrijeme i kad je bilo sunce i kad je bila kisa sto bi rekli.

Sto se tice albuma, mogu da otkrijem samo da ce da bude bas tvrdji zvuk sto se danas bas i ne slusa, i da ce da ima deset pjesama, i svaka pjesma imace svoju zivotnu pricu, posle albuma krecu i nastupi koje cu pokusat organizovat po cijelom regionu,i samo da kazem da nam za ove tri godine niko nije pomogao sve smo sami radili kako spotove tako i pjesme. Jesmo socijala ali se trudimo”, zaključuje Luka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com