Početna » NOVOSTI » Hronika » Policija pretresla kuću, a zatim uhapsila Podgoričanina
FOTO: Ilustracija RTCG

Policija pretresla kuću, a zatim uhapsila Podgoričanina

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršili pretres kuće i drugih prostorija u Kučkim koritima i tom prilikom lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su, 13.09.2017. godine, postupajući po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Podgorici, izvršili pretres kuće i drugih prostorija, u mjestu Kučka korita, koje koristi G.V. (57) iz Podgorice, Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli automatsku pušku M70 kalibra 7,62mm i 10 komada municije za ovu pušku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja, kazali su iz UP.

Check Also

POLICAJCI PRETRESAJU, PA SVJEDOČE

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

POČELO PROTJERIVANJE IZ SRBIJE: Crnogorce sa dosijeom vraćaju kući, rok 72 sata!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *