Početna » NASLOVNA » Predsjedništvo DPS: Sigurna pobjeda na predstojećim izborima

Predsjedništvo DPS: Sigurna pobjeda na predstojećim izborima

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore, na sinoć održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, analiziralo je dosadašnji tok aktivnosti u susret lokalnim izborima u opštinama Mojkovac, Petnjica, Ulcinj, Tuzi i prijestonici Cetinje i izrazilo zadovoljstvo zbog, kako su kazali, konstantne rastuće podrške koju građani pružaju toj partiji.

“Partijska mreža aktivista DPS-a dobila je punu podršku Predsjedništva da do lokalnih izbora nastavi rad jednakim tempom i entuzijazmom, što garantuje još jednu sigurnu i ubjedljivu pobjedu DPS-a”, ističu u partiji.

Predsjedništvo je podržalo Vladu Crne Gore u svim aktivnostima koje se odnose na dalji napredak u procesu nastavka ekonomskog razvoja, fiskalne konsolidacije i realizacije kapitalnih investicionih projekata u svim oblastima, jer svi relevatni parametri govore o tome da Crna Gora bilježi konstantan i stabilan rast.

Predsjedništvo DPS je odlučilo da naredna sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa bude održana u drugoj polovini oktobra.

www.cdm.me

Check Also

INTERVJU Štjefan Camaj: DPS godinama manipuliše građanima Tuzi

-Uprkos davnim obećanjima, u Tuzima nema ni nove zelene pijace, ni dječijeg vrtića, ni nove ...

INTERVJU Samir Adžović: Na prvom mjestu bolji život za građane Tuzi

Samir Adžović, nosilac izborne liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Tuzi”, kaže da ...

1 komentar

  1. Na kojim su ovi drogama? Znam za mila, al ovi ostali su sumljivi! Ili posle ovog sastanka idu u neku Masonsku Lozu, pa prinose zrtve palim andjelima… Sve mi vise lice na klasicnu sektu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *