Početna » NOVOSTI » Hronika » SIN CRNOGORSKOG POSLANIKA POD ,,PUNIM NAORUŽANJEM” (FOTO)

SIN CRNOGORSKOG POSLANIKA POD ,,PUNIM NAORUŽANJEM” (FOTO)

Sinu poslanika SDP-a Džavida Šabovića Ahmedu i funkcioneru iste partije Mirzi Šaboviću oduzeto je večeras startno oružje sa kojim su uslikani na svadbi minulog vikenda u Plavu. Osnovno državno tužilaštvo u Plavu se izjasnilo da nema elemenata krivičnog djela, pa će uslijediti samo prekršajne prijave.

Šabovići na svadbi

Fotografije objavljene na našem portalu izazvale su veliku pažnju javnosti, pa su Šabovići pozvani u prostorije OB Plav radi prikupljanja informacija.

Od Ahmeda Šabovića je oduzet automatski startni pištolj, a od Mirze Šabovića dva startna pištolja, koja se i vide na fotografiji.

Oduzeta oružja

“O istom je upoznat ODT u Plavu, koji se izjasnio da u radnjama istih nema elemenata krivičnog djela. U kontaktu sa Sudom za prekršaje po uzimanju izjava i pribavljanja dokumentacije o porijeklu imenovani će biti privedeni uz procesuiranje odgovarajućih prijava za prekršaje”, rečeno je Dnevnim novinama u policiji.

Fotografije na kojima Šabovići ponosno drže oružje na svadbi sina Džavida Šabovića Adnana izazvale su veliku pažnju javnosti.

Džavid Šabović je danas u izjavi za CdM proznao da su fotografije autentične, ali da je on insistirao da se “ne pretjera u slavlju i da se koristi samo manevarska municija”.

Takođe, Mirza Šabović, koji pored toga što je funkcioner SDP-a obavlja i dužnost direktora Dnevnog centra za djecu i omaldinu sa smetnjama u razvoju “Lipa”, za naš portal je kazao da nošenje oružja nije ništa neuobičajeno za svadbena veselja u Crnoj Gori.

www.cdm.me

Check Also

EVROPSKI PRVACI: Crnogorci i Srbi naoružani do zuba

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

NAORUŽANI DO ZUBA: Crnogorci treći na svijetu po broju komada vatrenog oružja!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

1 komentar

  1. Fuj, tatina djeca.. Sve nesposobnjakovici , lijencuge i komleksasi.. Ovo odrazava nivo civilizovanosti naseg drustva! Sinovi funkcionera, se maksimalno bahate.. Eto sto su nam ucinjeli od drzave! Lopovi! Ali neka su kad si ti narode slije i gluv i kad puno ljudi nema osnovnu gradjansku hrabrost. Nego mislite sloboda pada sa neba? E pa ne ide to bas tako neznaveni narode Crne Gore!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *