Dragić: Želim finale sa Srbijom; Kokoškov: Nadam se Srbiji. A onda, svakako će moja ekipa pobijediti - Volim Podgoricu

Dragić: Želim finale sa Srbijom; Kokoškov: Nadam se Srbiji. A onda, svakako će moja ekipa pobijediti

Košarkaši Slovneije sinoć su u polufinalu Eurobasketa savladali Španiju 92:71 i tako ostvarili najveći uspjeh u košarkaškoj istoriji.

Nakon meča sa “crvenom furijom” kapiten Slovenaca i as Majamija Gorna Dragić istakao je da je srećan što je njegova reprezentacija ostvarila pobjedu

“Sad još nismo svjesni… Vrlo sam srećan kako smo odigrali protiv Španije, mislim da su oni najbolji tim u prošloj deceniji… Da osvojiš medalju na takav način puno znači za ovaj tim i ovu državu”, rekao je Dragić, piše B92.

Dragić kaže da bi više volio Srbiju u finalu.

“Dajem prednost Srbiji i volio bih više njih”, rekao je Dragić, a potom i dodao da će poslije ovog meča popiti jedno pivo, dok će se poslije šampionata “urokati”.

“Poslije kad se završi Evropsko ću se ‘urokati'”, dodao je Dragić.

Selektor Slovenije Igor Kokoškov kazao je nakon meča da je njegov tim “isprebijao” Špance.

“Bez riječi sam… Mislim da ih nijesmo dobili, već smo ih isprebijali onako košarkaški”, rekao je poslije meča Kokoškov.

“Kredit svim momcima i ovima sa klupe. Ne samo Dragiću ili Dončiću. Znali smo gdje vreba opasnost, njihovo iskustvo, poeni iz reketa, post igra… Našli smo načina da se borimo. Neka lete večeras, a sjutra imamo slobodan dan. Onda ćemo da navijamo za Sašu i momke, stalno se bodrimo i nadam se Srbiji. A onda, svakako će moja ekipa pobijediti”, rekao je Kokoškov.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com