UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u apoteku i ,,ZARAŽENIM” špricem prijetio zaposlenoj, UKRAO novac pa pobjegao? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u apoteku i ,,ZARAŽENIM” špricem prijetio zaposlenoj, UKRAO novac pa pobjegao?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo ovo krivično djelo, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su, 14.09.2017. godine preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljivanja krivičnog djela razbojništvo počinjenog oko 20,15 časova na štetu apoteke „Meditas“ u Bulevaru Pera Ćetkovića, odmah po prijavi krivičnog djela locirali, identifikovali i lišili slobode M.V. (36) iz Podgorice.  On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je sa kačketom na glavi ušao u apoteku i uz prijetnju šprica, za koji je kazao da je navodno zaražen, od zaposlen tražio da mu preda pazar. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio novac u iznosu od 250 eura i dao se u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

Otuđeni novac je pronađen i biće vraćen vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopšteno je iz UP.

 

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to say. Actually hardly ever do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the problem is something that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I am very comfortable that I stumbled throughout this in my search for something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com