DEMOKRATE: Mi nismo ništa ukrali, nismo nikog ubili, i nismo nikome dužni ni čačkalicu - Volim Podgoricu

DEMOKRATE: Mi nismo ništa ukrali, nismo nikog ubili, i nismo nikome dužni ni čačkalicu

,,Vrata Demokratske Crne Gore su uvijek otvorena nadležnim državnim organima, jer mi nismo ništa ukrali, nismo nikog ubili, i nismo nikome dužni ni čačkalicu”, piše u saopštenju Demokrata.

Saopštenje prenosimo integralno.

,,Gospodo iz Organizovane kriminalne grupe, vaše saopštenje više podsjeća na kukanje za propalim izborima koje ste željno čekali sa punim koferima prljavih para, nego na politički stav. Vjerovatno zato što se bivši i sadašnji kriminalac Sveto, vaš šef, sada krije u nekoj drugoj državi, pa umjesto njegovih brljotina, imamo vaše razdraženo kukanje.

Vrata Demokratske Crne Gore su uvijek otvorena nadležnim državnim organima, jer mi nismo ništa ukrali, nismo nikog ubili, i nismo nikome dužni ni čačkalicu. Kod nas ne postoji sistem vrijednosti na kome vi počivate. Vaša misao je zasnovana na korupciji i pljački, pa očekujete da svi tako funkcionišu.
E pa niste uspjeli da otrujete slobodne građane Crne Gore i budite sigurni da se nećemo zaustaviti dok ne utvrdimo svaku vašu pljačku i korumptivnu radnju i dok građanima ne vratimo ono što ste im oduzeli, sve do poslednjeg centa. Zato tužilac i treba sve da ispita, a za razliku od vas nećemo se kriti po susjednim zemljama. Demokrate su uvijek tu, u svojoj državi i sa svojim narodom. I kada nam prijetite, i kada nas neosnovano optužujete, i kada su nam životi ugroženi.
Očigledno je da kriminalcima nisu uspjele prijetnje jer se Demokrate ne plaše dva oka u glavi , pa su se oglasili direktno nalogodavci. Gospodo iz OKG, metak može ali drugo ništa neče moći. I na kraju, da vam saopštimo ono što svakako znate, vi u Budvi nemate više šta da tražite, kao ni u Kotoru i Herceg Novom. Uzalud su vam svi napadi na nas jer ubuduće možete očekivati samo poraze, a ono što vas najviše boli je to što ste i sami svjesni toga”, zaključili su iz Demokrata.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com