KIC Pop hor spušta zavjesu na 6. Međunarodni festival lutkarstva - Volim Podgoricu

KIC Pop hor spušta zavjesu na 6. Međunarodni festival lutkarstva

Debi u Podgorici, zatim ljetnji nastupi u Budvi i Kotoru, predstavili su KIC Pop hor u lijepom svijetlu, a kucnuo je čas da se postava, predvođena profesorom Sašom Barjaktarovićem vrati na početno mjesto uspjeha.

“Podgorička senzacija, jedinstveni i nesvakidašnji KIC Pop hor održaće koncert sjutra veče (20 časova) u okviru svečanog zatvaranja i ceremonije dodjele nagrada VI Međunarodnog festivala lutkarstva u Velikoj sali KIC-a ‘Budo Tomović’ Podgorička i crnogorska publika ponovo će imati priliku da uživa u nastupu oko 40 članova i članica hora, brojne poznate domaće i svjetske pop rok hitove, a na koncertu će se predstaviti i četvoro djece solista, mlade crnogorske muzičke nade Jovan Aleksić, Katarina Radulović, Lorena Janković i Komnen Vuković. Besplatne karte možete preuzeti na biletarnici KICa sjutra od 19 časova”, navodi se u saopštenju organizatora koncerta.

Dnevne novine

1 komentar

  1. . When I originally commented on the clicked-Warn me when new tests are added box, and the comments are added and within four e-mails focus on the same reaction may in any way. you are able to contact me about this website Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com