LIDER RADIKALA STIGAO U ZADRUGU: Šešelj odmah pričao o Zoranu Marjanoviću! - Volim Podgoricu

LIDER RADIKALA STIGAO U ZADRUGU: Šešelj odmah pričao o Zoranu Marjanoviću!

Lider radikala Vojislav Šešelj ušao je večeras u rijaliti “Zadruga”.

Prvo je Ognjen Amidžić pokazao Šešelju imanje, a lider radikala je odmah konstatovao kako bi mogao tu da napravi sjedište stranke.

– Čim završite rijaliti, mogli bismo ovde da preselimo sedište stranke – rekao je Šešelj!

Dok je razgledao imanje Šešelj je Ognjenu rekao da će promeniti spomenike na trgu, i pitao ga je da li u parlamentu Zadruge postoji zastava Evropske unije, koju bi u tom slučaju zapalio.

Ognjen je Šešelja uveo i u Đeksonovu sobu, koji je trenutno glavni šef i prokomentarisao da spremačica dugo ovde nije svratila!

Nakon toga, Šešelj je otišao do drveta mudrosti.

– Neće Željko da plati milion i po u gotovom, pa možemo da napravimo dogovor da uselimo sjedšte stranke ovde. Sergeja Trifunovića tražim po cijelom Beogradu, raspisao sam potjernicu. Negdje se ustekao – rekao je Šešelj drvetu i obavestio ga sta se još dešava u spoljnom svijetu.

– Uhapsili su Marjanovića, izgleda da je policija našla tragove njegovog DNK na donjem vešu njegove supruge. Sumnjam da je on ubica, prije mislim da je pomagač nekome u krugu svoje porodice. Danas je njegov otac prvi put progovorio o motivu ubistva, a to je navodni ljubavnik nastradale žene – rekao je Šešelj.

 

Nakon razgovora sa drvetom, Šešelj je ušao da pozdravi učesnike koji su ga dočekali aplauzom. Šešelj je odmah prokomentarisao kako Saška lepo izgleda i izljubio je.

I Žiža ga je srdačno dočekala i odmah ga upitala za zdravlje.

Lider radikala je zadrugarima saopštio da je svakom donio po knjigu, pošto mu nije bilo dozvoljeno da svakom donese poklon od po 5.000 dinara.

– Dozvoljeno mi je 500, ali ni to ne smijem da vam dam, nego mogu da vas vodim u kupovinu – rekao je Šešelj.

Zadrugari su potom odjurili u prodavnicu da pokupuju sve što im treba.

U prodavnicu su sa osim Ognjena i Šešelja ušle samo Saška Karan i Anđela Veštica, koje su u ime zadrugara kupile neophodne namirnice.

Šešelj častio Zadrugare

Šešelj častio Zadrugare, Foto: Printscreen

Šešelj će u rijalitiju ima specijalan zadatak, naime on će biti sudija u Zadruzi.

Lider radikala je navukao togu i krenuo da sudi zadrugarima. Divna i Marko se sude zbog vrijeđanja…

Naime, Divna je tužila Marka jer ju je vređao prethodne večeri, a Šešelj je ekspresno presudio u Divninu korist. Dao joj je i 500 dinara da kupi sebi i nevjenčanom suprugu šta god želi.

Vojislav Šešlj u ulozi sudije

Vojislav Šešelj u ulozi sudije, Foto: Printscreen

– Spakovao sam se i spreman sam za ulazak u “Zadrugu”, a naciji poručujem: “Vraćam se ja brzo, ništa ne brinite!” – rekao nam je lider radikala.

(Alo)

1 komentar

  1. An impressive share, I simply given this onto a colleague who has been performing a little analysis with this. And the man actually bought me breakfast because I uncovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx to the treat! But yeah Thnkx for spending some time go over this, I’m strongly about it and really like reading on this topic. Whenever possible, as you become expertise, might you mind updating your blog post with additional details? It can be extremely helpful for me. Massive thumb up just for this post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com