Šešelj ulazi u rijaliti: Za noć uzeo 100.000 eura - Volim Podgoricu

Šešelj ulazi u rijaliti: Za noć uzeo 100.000 eura

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odbio je učešće u rijalitiju šou programu “Zadruga”, jer nije dobio uslove koje je zahtijevao, pa će samo iz tog razloga zabavljati naciju nekoliko sati.

 S obzirom na to da već ima iskustva u ovakvim šou programima, političar se očigledno dobro pripremio, te je svakog od Zadrugara dobro skenirao.

“Trenutno spavam, pa ne mogu dugo da pričam. Nijesu mi dali milion i po da bih se takmičio u rijalitiju, pa ću tamo biti samo do pred zoru i za to sam uzeo 100.000 eura”, rekao je Šešelj za Kurir.

“Oni kao načelno bi to prihvatili, ali nijesu mogli da isplate odmah. Ja tražim pare unaprijed, a oni kao nemaju unaprijed. Pa se onda javio Željko Mitrović, on ima bolju ponudu, nudi milion i po eura da uđem u ‘Zadrugu’, ali i on kaže da nema sve pare unaprijed. Ja ne znam gdje su im pare, ali ja ne ulazim dok se ne uplati unaprijed. Ko više plati, ja ulazim, a već sam odlučio kako da rasporedim novac – jednu trećinu za porodicu, jednu trećinu za SRS, a jednu trećinu u dobrotvorne svrhe”, kategoričan je lider srpskih radikala.

(Kurir)

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com