ISPLIVAO SNIMAK SA SLAVE MARJANOVIĆA: Evo šta je Jelena radila i kako su se ukućani ponašali prema njoj! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ISPLIVAO SNIMAK SA SLAVE MARJANOVIĆA: Evo šta je Jelena radila i kako su se ukućani ponašali prema njoj! (VIDEO)

Zbog ubistva Jelene Marjanović, nakon godinu i po dana, javnost je ponovo na nogama! Nakon hapšenja njenog supruga, sve oči su ponovo uprte u njihovu porodicu. Međutim, na društvenim mrežama je isplivao video snimak sa porodičnog slavlja, pa pogledajte kako se Jelena ponašala u kući.

Naime, tokom njihove krsne slave, mikrofona se latila i Jelenina najbolja prijateljica, Nada Topčagić, koja je zabavljala goste.

 

Na snimku se može vidjeti i kako Jelena tokom proslave sve vrijeme radi i brine o gostima, ni u jednom trenutku se nije opustila i sjela.

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, oglasila se i Nada Topčagić.

 

“Analizirala sam Zorana dok sam tamo odlazila kod njih. Nikada nisam čula da je rekao ružnu riječ za Jelenu, povišen ton. Sada razmišljam šta se to moglo desiti Zokiju da to uradi, kad je to mogao da uradi i zašto kada su oboje živjeli za tu Janu. Ako je on to uradio. Bila sam non stop na vezi sa Jecom. Bila sam na njihovoj slavi. Ona je svu slavu prepjevala i spremila. Tada svekrva njena prilazi i kaže: “Nemoj neko Jecu samo da mi dira”. To je takva ljubav bila”, rekla je Nada.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com