5 SAVJETA DA PREŽIVITE PONEDJELJAK - Volim Podgoricu

5 SAVJETA DA PREŽIVITE PONEDJELJAK

Nakon vikend odmora, ponedjeljak je za mnoge prava drama. 

Ipak, razmislite malo. Ponedjeljak ne mora biti stresan. Ili makar može biti manje stresan.

Donosimo vam nekoliko savjeta da lakše preživite prvi radni dan u sedmici.

Probudite se ranije

Ako ustanete ranije, imaćete vremena da sredite misli, na miru popijete kafu, i završite aitne obaveze po kući. E eto, već je lakše!

Napravite spisak obaveza

Već u nedjelju naveče napišite spisak obaveza za cijelu sedmicu. Križajte jednu po jednu kako ih budete završavali i gledajte kako vam samopouzdanje raste!

 

Nagradite sebe nakon radnog dana

Dogovorite ponedjeljkom druženje s prijateljima poslije radnog dana ili naveče. Sama činjenica da imate zakazano zabavno druženje i smjeh sa prijateljima, pomoći će vam da preturite poedjeljak preko glave!

 

Ako mislite da imate previše posla, tražite pomoć

Na poslu, u kući, ne ožete sve sami. I ne treba! Zamolite prijatelje, kolege, porodicu, da pomognu. Vjerovatno medju njima ima nezaposlenih ili onih sa manje obaveza pa će rado priskočiti u pomoć.

 

Budite nasmijani

Ovo je jako važno. Jer, kako je rakao jedan duhovni vodič, nismo nasmijani zato što smo srećni, nego smo srećni zato što smo nasmijani! Zato, ujutro ispred ogledala podarite prvo sebi najljepši osmjeh, i onda ga darujte svakoj osobi koju sretnete. Osmjesi će pljuštati ka vama sa svih strana i ponedjeljak će postati pravo uživanje!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com