“Moj muž ne zna da sam dovela Milicu na Prajd” - Volim Podgoricu

“Moj muž ne zna da sam dovela Milicu na Prajd”

Trogodišnja Milica je među najmlađim posjetiocima ovogodišnje Parade ponosa u Beogradu.

Milica kaže da je srećna, a nju je na Prajd dovela mama bez tatinog znanja.

 

– Dovela sam je ovdje da uči o različitostima, o nečemu o čemu ne uči u vrtićuNjen tata ne zna da smo ovdje, ali sam sigurna da se neće ljutiti. Ionako sam je do sada već vodila na sve demonstracije, a ovo je žurka na kojoj su svi veseli – ponosno je istakla Miličina mama.

U Prajdu je učestvovalo manje od 3.000 ljudi.

Ovogodišnja Parada ponosa “Za promjenu” završena je obraćanjem organizatora i njihovih gostiju na Trgu Republike, protekla je u svečarskoj atmosferi i bez incidenata, a prvi put Prajdu je prisustvovao jedan predsednik Vlade Srbije, Ana Brnabić.

Foto: Telegraf

Ovogodišnji Prajd završen je obraćanjem ambasadora amsterdamskog prajda Hansa Vanhovena koji je rekao da Srbija napreduje na polju prava pripadnika LGBT zajednice i posebno pohvalio činjenicu da je paradi prisustvovala premijerka, i da je veoma hrabro od nje što se odvažila na taj korak.

Foto: Telegraf

 

1 komentar

  1. E ovo je sramno ljudi. Zloupotrebljavaju dijecu da promovisu njihove bezocne navike. Po ovome se ne mjeri humanost i napredak drustva. Gey prava su paravan za smanjenje nataliteta, sirenje smrtonosnih polnih i krvnih bolesti.. Oni su klasicna Sekta, evo vidite sad sta je pravi cilj. Steci politicku i finansijsku moc, pod parolom ljudiskih prava. A kasnije promovisati svoje kadrove, kao sto je premijerka Srbije? Gay lobi je veoma jak i opasan! To je uzas i sramota. Vase perverzije ostavite za vas espavace sobe. Ne interesuje nas sta tamo radite. Al da znate ima nas dosta koji shvatamo ko ste vi! I boricemo se za ocuvanje zdrave tradicionalne porodice, mame i tate! Jer i dijete ima ljudska prava da ima mamu i tatu!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com