Pogledajte doček košarkaša Srbije u Beogradu (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pogledajte doček košarkaša Srbije u Beogradu (VIDEO)

Doputovali su u popodnevnim časovima košarkaši Srbije sa Eurobasketa u Turskoj, prštalo je od emocija još na konferenciji posle dolaska na aerodrom, zatim i na čuvenoj terasi.

Teško je bilo preboljeti poraz od Slovenije kada smo bili tako blizu zlata i pored desetkovanog sastava, pa je zato na navijačima bilo da im vrate osmijeh na dočeku, koji je zakazan za 19 časova ispred Skupštine grada.

 Prvo su muzički program imali Amadeus Bend i THC, a onda dočekan stručni štab, prije svih Muta Nikolić uz ovacije pošto je pokazivao bicepse. Pozdravljeni su i ostali, ne manje važni članovi ekipe, uz najveće ovacije za reprezentativce pred oko 20.000 ljudi.

Nažalost, samo Stefan Birčević nije mogao da dođe na balkon, zbog klupskih obaveza u KK Istanbul u koji je nedavno prešao.

– Pozdrav Beograde i Srbijo. Hvala na podršci, vjetar u leđa smo imali, hvala momci, 12 predivnih momaka je iza mene. To je 12 legendi srpskog srpske i svjetske košarke. Medalje sve govore, zaslužili su ih potpuno i neizmjerno im hvala. Hvala svima vama, ja sam najponosniji Srbin na svijetu sada. Ovi momci me čine ponosnim i presrećnim – poručio je Đorđević sa balkona i izazvao duge ovacije.

– Obećavam vam, a to je izašlo iz usta još nekih, za četiri godine se opet vidimo posle novog Eurobasketa na ovom balkonu!

Došao je red i na kapitena Milana Mačvana da se oglasi.

– Hvala mnogo na dočeku, osetili smo energiju i hvala u ime saigrača i štaba.

Nije moglo da prođe bez Bogdanove izjave, zaorio se uzvik “MVP”.

– Dobro veče ljudi, dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Hvala, ne znam šta bih rekao sem da se zahvalim u ime svih igrača. Ne znam šta da kažem, volim vas puno, nevjerovatni ste i zbog vas potrošimo  poslednji atom snage – naveo je Bogdan i pozvao Štimca da se oglasi.

– Hvala što ste pored nas, kad je dobro i teško, htio bih da vam se zahvalim što ste bili sa nama, nije bilo lako sigurno. Siguran sam da će vam Bogdan donijeti zlato sa ovim momcima, a prije svega sa Saletom.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com