PzP DG: Čemu služi Turistička organizacija, u svakoj podjeli vlasti pripadala je satelitima DPS - Volim Podgoricu

PzP DG: Čemu služi Turistička organizacija, u svakoj podjeli vlasti pripadala je satelitima DPS

Iz danilovgradskog Odbora Pokreta za promjene pitali su čemu  služi tamošnja Turistička organizacija, kada se zna da je sve manifestacije u tom gradu organizovao Centar za kulturu tog grada.

“Još jedno ljeto je na izmaku. Moramo priznati da nemamo posebnih primjedbi na pokušaje odlazeće garniture da našz svakodnevicu oboje veselim bojama, kada već nisu u stanju da omoguće uslove za bolji život. Ali, bez obzira na sve navedeno, postavlja se pitanje  čemu  služi Turistička organizacija Danilovgrada, kada svaku, ali baš svaku manifestaciju organizuje Centar za kulturu Danilovgrad? Kao što je poznato, turističke organizacije služe, između ostalog, da osmišljavaju i sprovode u djelo turističku promociju grada, što u našem slučaju nije praksa”, saopštili su iz PzP-a.

Ocijenili su da je TO Danilovgrada u svakoj koalicionoj podjeli vlasti “pripadala satelitima DPS”.

“I kao takva bila potpuno nefunkcionalna i više služila kao naplatna rampa za izletnike kod manastira Ostrog. Sa druge strane, Centar za kulturu koji je pod kontrolom DPS u potpunosti preuzima funkciju Turističke organizacije. Postavlja se pitanje da li treba da budemo srećni što nekom političkom satelitu DPS-a nije pripalo mjesto u komunalnom preduzeću, pa da nam onda vatrogasci čiste ulice? Sve ovo ukazuje ne na nepotizam, ne na partijsko upravljanje – već na jedno duboko neznanje i nepoznavanje sistema upravljanja gradom i opštinskim resursima, od kojeg štetu imaju samo građani Danilovgrada”, saopštili su iz PzP-a.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com