POLICIJA TRAGA ZA MLADIĆEM NEBOJŠOM BRAKOVIĆEM (27) - Volim Podgoricu

POLICIJA TRAGA ZA MLADIĆEM NEBOJŠOM BRAKOVIĆEM (27)

Podgorička policija još traga za sugrađaninom Nebojšom Brakovićem (27), za kojeg se sumnja da je 6. septembra u večernjim satima hicima iz pištolja teško ranio Rajka Grujića (31) i njegovog prijatelja Miljana Zejaka (32), pišu Dnevne novine.

Pucnjava se dogodilo oko 20 časova u naselju Zlatica, a prethodila joj je svađa Grujića i Zejaka sa Brakovićem i još jednim mladićem.

Nakon verbalnog sukoba, sumnja se da je Braković, potegao pištolj i ispalio više hitaca na Grujića i Zejaka, a zatim pobjegao sa prijateljem sa kojim je bio. Navodno, sukob je izbio ranije tokom fudbalske utakmice tokom koje je došlo do razmirica između članova suparničkog tima.

Mada su iz policije još iste noći saopštili da su na tragu počiniocu, ni nakon 13 dana, on nije uhapšen.

Kako su tada saopštili iz policije, u pravcu Zejaka i Grujića ispaljeno više hitaca iz pištolja koji je nađen nedaleko od mjesta incidenta. Obojica su zadobili povrede u vidu prostrelnih rana u predjelu donjih ekstremiteta.

Rajko Grujić je odranije poznat policiji. Hapšen je prošle godine zbog sumnje da je pucao uvis, nakon tuče u jednom danilovgradskom kafiću. Dok je bježao, odbacio je pištolj, koji su policajci pronašli. Utvrđeno je da nije imao dozvolu za taj pištolj i osumnjičen je za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Navodno, i u noći pucnjave Grujić je kod sebe imao pištolj, ali ga nije stigao upotrijebiti.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com