Početna » NOVOSTI » Društvo » SUSPENDOVAN STADION POD GORICOM: Budućnost u gostima u daljnjeg!

SUSPENDOVAN STADION POD GORICOM: Budućnost u gostima u daljnjeg!

Disciplinska komisija FSCG do daljnjeg je suspendovala stadion pod Goricom!

Kako saznajemo,  odluka je donijeta zbog uvredljivog skandiranja navijača Budućnosti na račun čelnika Fudbalskog saveza, tokom meča sa Petrovcem u prošlom kolu crnogorskog šampionata.

Suspenzija je izrečena i zbog upotrebe pirotehničkih sredstava.

Budućnost je u subotu, protiv Petrovca, odigrala prvi meč ove sezone na domaćoj sceni u prisustvu navijača,  nakon što je istekla kazna od šest mečeva igranja pred praznim tribinama, zbog prekida utakmice protiv Mladosti u pretposljednjem kolu minule sezone.

Podgorički klub je u prošlom šampionatu, pored ove, imala i kaznu od šest utakmica bez prisustva publike na svom stadionu, i isto toliko bez organizovanih navijača u gostima.

Sada je kazna podignuta na veći nivo – Budućnost do završetka disciplinskog postupka neće moći da igra pod Goricom, već će utakmice organizovati na nekom drugom stadionu (igralištu) u Podgorici.

Protiv ove odluke Disciplinske komisije nema prava žalbe.

 (Vijesti)

Check Also

Suspendovana inspektorka koja je odavala klanovima detalje istrage

Direktorat za poslove nadzora Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) suspendovao je policijsku inspektorku Daliborku Delić, koja ...

Položen kamen temeljac za stadion na Cetinju (VIDEO)

Premijer Duško Marković, gradonačelnik Cetinjeme Aleksandar Bogdanović i predsjednik Fudbalskog Saveza CG Dejan Savićević položili ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *