Uhapšeni Pavlović, Radunović i Drašković - Volim Podgoricu

Uhapšeni Pavlović, Radunović i Drašković

V.d. glavne urednice programa TV Budva Iva Pavlović, Luka Radunović sin funkcionera DF-a Slavena Radunovića i Petar Drašković uhapšeni su zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Prema saznanjima “Vijesti” lisice na ruke stavljene su im po nalogu specijalne tužiteljke Lidije Vukčević, koja ih sumnjiči da su po nalogu Medojevića i biznismena Momira Nikolića prali nezakonito stečen novac.

Početkom septembra po nalogu Vukčević u istoj istrazi uhapšeno je četvoro osoba.

Zbog sumnje da su članovi te organizovane kriminalne grupe, pripadnici Specijalnog policijskog tima uhapsili su Podgoričane Dejana i Violetu Bušković, Miloša Gvozdenovića, Željka Pejovića.

Svih petoro osumnjičenih negirali su krivicu, objašnjavajući da nemaju veze sa liderom Pokreta za promjene i Nikolićem.

Vukčević i njih, kao i ranije uhapšene Gordana Konatara, Dejana Vujisića,  Željka Šćepanovića i još neidentifikovane osobe, sumnjiči da su prali novac po nalogu šefa PzP-a i Nikolića.

Vijesti

1 komentar

  1. Sramno. Narode gledaj i shvati da si pod okupacijom! Okupirana drzava! Hapse nevine ljude? Hapse zene? Dok kriminalci ubijaju djecu po ulicama i bombe pucaju svake nedelje! Narode Crnogorski, zadnja ti je ura dosla! Il ces se probuditi i pobuniti, ili ces postati zabokrecina, stoka i marva, bezvrjedne ovce za sisanje. Zar se toliko bojite dzemperasa polupismenih, kukavica, lazova i narkomana okuplenih odo DPS bande? Od kojih si tinarode Crnogorski> Od junaka i serdara, ili od kukavica?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com