Početna » PG INFO » Aktuelno » PODGORICA UBISTVO NEDOVIĆA: Uhapšeni Dragan Stojković i  Vladimir Lemajić
FOTO: Ilustracija

PODGORICA UBISTVO NEDOVIĆA: Uhapšeni Dragan Stojković i  Vladimir Lemajić

Tivćanin Dragan Stojković i Nikšićanin Vladimir Lemajić uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Podgoričanina Ivana Nedovića.

Stojkovića i Lemajića, prema saznanjima CdM-a, saslušavaju zbog sumnje da su nabavili vozilo kojim su se dva muškarca dovezla ispred “Auto Zete” i pokušali da ubiju Milića Minju Šakovića, koji je u pucnjavi ranjen.

Nedović je, podsjetimo, ubijen u rafalnoj paljbi iz automatske puške koja se dogodila 8. septembra oko 13 sati u kafiću koji posluje u okviru servisa Auto-Zeta u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici. Tom prilikom teško je ranjen Šaković.

Napadač je nakon izlaska iz auta kojim je upravljala maskirana osoba, prišao staklu lokala u kojem su sjedjeli Nedović i Šaković, i zatim kroz njega, osuo rafalnu paljbu.

Kada je ostvario surovi naum, vratio se u auto a onda se odvezao u nepoznatom pravcu.

Opsežnom pretragom koja je uslijedila, istog dana je u večernjim satima u mjestu Donje Mrke, nadomak Podgorice, nađen zapaljeni BMW iz kojeg je pucano. U autu je tad nađena i automatska puška koja je upućena na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Nedović je podlegao povredama na putu do bolnice, dok je Šaković hitno operisan i zadržan na dalje liječenje.

www.cdm.me

Check Also

UBISTVO U PUCNJAVI: Došao u Crnu Goru da ubije, pa sam poginuo!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

U PUCNJAVI JEDAN UBIJEN, JEDAN TEŠKO RANJEN: Policija ispituje uzroke

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

1 komentar

  1. Idemo gospodo, sigurnim korakom. Ima li neDJelje da neko nij eubijen u Crnoj Gori? Da bomba ne pukne, auto se ne zapali, snajperista ne nanisani.. Sram vas bilo narode crnogorski koja si kukavica postao, te trpis DPS mafiju evo 3 decenije! Sram vas bilo svi muskarci u Crnoj Gori sto tolerisete. Imate li vi djecu, zene, sestre, majke? Pa neko ce vi metko zenu zakacit il dijete , nesrece jedne. Imate li muskosti,da zaokruzite jednom besto trugo, a ne DPS sektu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *