SD: Crna Gora ponovo zapljusnuta još jednim govorom mržnje političara Rista Radovića - Volim Podgoricu

SD: Crna Gora ponovo zapljusnuta još jednim govorom mržnje političara Rista Radovića

Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su da je javnost u Crnoj Gori ponovo “zapljusnuta još jednim govorom mržnje političara Rista Radovića”

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije kazao je juče da “neki misle da su Crnogorci samo zato što su se, kao i volovi, rodili u Crnoj Gori”.

“Javnost u Crnoj Gori je ponovo bila zapljusnuta još jednim govorom mržnje političara Rista Radovića. Iako anticivilizacijske poruke navedene persone ne zaslužuju komentar, obaveza svih istinskih emancipovanih aktera na društvenoj sceni je da reaguju na višegodišnje pokušaje političara Radovića da unese nemir u temeljne vrijednosti crnogorskog društva, a to su multinacionalni i multivjerski sklad. Na njegovu i na žalost njegovih političkih i ideoloških sljedbenika i njihovih koalicionih partnera iz Budve, Kotora, Herceg Novog i Kolašina, Crna Gora je nezavisna, evropska, evroatlanska, multinacionalna, multivjerska, građanska i sekularna država koja baštini sve one civilizacijske tekovine savremnog društva koje su ovakve i slične poruke odavno postavile na smetlište istorije”, navodi se u saopštenju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com