SVI SMO JE GLEDALI U DOMAĆIM SERIJAMA: Aca Lukas ima novu djevojku! Ova glumica je osvojila njegovo srce! - Volim Podgoricu

SVI SMO JE GLEDALI U DOMAĆIM SERIJAMA: Aca Lukas ima novu djevojku! Ova glumica je osvojila njegovo srce!

Aca i njegova nova djevojka pojavili su se preksinoć na jednom prestoničkom splavu, ali je Barbara, kada je ugledala brojne paparace, pobjegla u šumu, dok je Lukas sa objezbeđenjem ušao na splav.

 

FOTO: PRINTSCREEN YT

Na pitanje o kojoj djevojci je riječ Lukas nije želio da odgovori i vidno iznerviran je ušao u klub. Ipak, nakon nekoliko minuta jedan član Lukasovog obezbjeđenja dočekao je djevojku ispred splava i dovezao je automobilom direktno do ulaza.

(Kurir)

3 komentara

  1. E koje su ovo nesrecnice. Takmice se koja ce da bude sa propalim, alkoholicarom, kokainskim ovisnikom i kockarem. Koji ima nekoliko rasturenim propalih brakova iza sebe, djecu iz vise brakova, problema sa zdravljem i psihom preko glave. A srecne taste i majke uce svoje cerkice da budu bas sa takvima. Jer im je cilj negove pare, da se ogrebu o ovog nesrecnog jadnika, koji bi trebao odma da ide na VMA da ga dobro napuner infuzijama i oporave. Ali ne, obaz i cast vise modernim majkama nisu bite. Ni da li ce im se cerka zaraziti hivom ili hepatitisom? Ni da li ce roditi dijete bez oca, ili sa polupanim ocem? Ne , one samo vide kola koja ih parkiraju ispred ulaza nekog prslog splava po BGu… Sramno!

  2. I’m really inspired along with your writing talents and also with the structure in your blog. Is this a paid subject or did you customize it yourself? Anyway stay up the nice quality writing, it’s uncommon to peer a nice blog like this one these days.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com