Početna » NOVOSTI » Hronika » RACIJA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU: Pronađen pištolj, uhapšena jedna osoba

RACIJA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU: Pronađen pištolj, uhapšena jedna osoba

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, u sadejstvu sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, shodno planskim aktivnostima operativnog štaba „Boka“, koji su formirali Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost za regiju Boke Kotorske, izvršili  kontrolu više ugostiteljskih objekata na području Opštine Tivat, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici OB Tivat i pripadnici SAJ-a su, 19.09.2017. godine izvršili kontolu više ugostiteljskih objekata. Kontrolom objekta brze hrane „Gvardijera“  u naselju Župa, policijski službenici su kontolisali M.V. (37) iz Berana sa boravkom u Tivtu. Tom prilikom je pronađen i oduzet pištolj marke „CZ“ M-76, kalibra 7,65mm sa tri metka u okviru pištolja. U istom ugostiteljskom objektu policijski službenici su kod G.B. (27) iz Tivta pronašli elektro šoker.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oduzeto oružje i municija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centaru.

Preduzimajući aktivnosti pojačane kontrole, policijski službenici su u ugostiteljskom objektu „Luna“ u naselju Mažina, su zatekli E.M. (56), državljanina Bosne i Hercegovine, bez uredne prijave boravka. Nakon kriminalističke obrade E.M. je predat službenicima Sektora granične policije na dalju nadležnost.

 

Check Also

UHAPŠEN BORIS BIJELIĆ (28): Mladić pokušao da ubije sugrađanina?

Nikšićka policija uhapisla je dvadesetosmogodišnjeg Borisa Bijelića zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ...

UHAPŠENA JEDNA OSOBA: Pronađeno pola kilograma droge!

Službenici sektora kriminalističke policije Odsjek za borbu protiv droge uhapsili su Dragoljuba Batinića (39). Kako ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *