Sudbonosno “da” Maja i Geri rekli na tvrđavi! (FOTO) - Volim Podgoricu

Sudbonosno “da” Maja i Geri rekli na tvrđavi! (FOTO)

Na neke ljepote Herceg Novog navikli smo u toj mjeri da ih skoro i ne primjećujemo dok ljudi koji dolaze u Herceg Novi ne otkriju da su od bezbroj mogućnosti odabrali da se vjenčaju baš u ovom gradu i to na tvrđavi Forte mare.

 

To su upravo uradili Maja Mrvaljević iz Beograda i Geri Rajmond Vajt iz Londona, a na pitanje zbog čega Herceg Novi i Forte mare – Maja, diplomirani matematičar, osmjehnuta odgovara, a zbog čega ne?

“Dvadeset godina ljetujem u Herceg Novom, a sa Gerijem sam dugo u vezi. Upoznali smo se u Londonu gdje ja živim već devet godina. Tokom jednog boravka u Herceg Novom, dok smo šetali gradom u koji se i on zaljubio, dopadaju mu se i priroda i ljudi, pomislili smo kako bi bilo divno da venčanje organizujemo na tvrđavi Forte mare. Ona baš djeluje stameno, a pogled sa tvrđave je prelije”, kaže Maja za radio Herceg Novi.

 

Geri, koji je portfolio menadžer, nakon ceremonije vjenčanja, potvrđuje Majine riječi, a na komentar da treba da dođu za desetogodišnjicu braka na isto mjesto, da bi proslavili, obećava da će doći i mnogo ranije.

Među brojnim zvanicama bili su gosti iz Crne Gore, Srbije, ali i iz Engleske.

Ipak, Englezi su bili pomalo zbunjeni kada su hercegnovsksi matičari izgovorili – a oni čuli prevod rečenice Duška Radovića koji savjetuje: “Budite ljubomorni!”.

Radio Herceg Novi

1 komentar

  1. Hello! I simply want to make a enormous thumbs up with the wonderful info you’ve here during this post. We are returning to your blog for additional soon.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com