UHAPŠEN OSAMNAESTOGODIŠNJAK: Upao u kladionicu ,,Olimp” i uz prijetnju nožem oteo 350 eura! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN OSAMNAESTOGODIŠNJAK: Upao u kladionicu ,,Olimp” i uz prijetnju nožem oteo 350 eura!

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, u kratkom roku, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo, i tom prilikom identifikovali i lišili slobode lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, službenici CB Podgorica su, 20.09.2017. godine rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom identifikovali i lišili slobode S.R. (18) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je 17.09.2017. godine oko 10,25 časova ušao maskiran u kladionicu „Olimp“ u ulici Novaka Miloševa i uz prijetnju nožem od zaposlene otuđio 350 eura pazara. S.R. se dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopšteno je iz Uprave policije.

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com