AMFILOHIJE: Parada ponosa je parada moralnog smrada - Volim Podgoricu

AMFILOHIJE: Parada ponosa je parada moralnog smrada

Mitrolopolit Amfilohije ponovo se oglasio, ovog puta u poruci povodom jučerašnjeg praznika Rođenja Presvete Bogorodice, odnosno Male Gospojine, osvrćući se na Paradu ponosa koja se održava sjutra, nazivajući je “paradom srama i moralnog smrada, koja zagađuje vaseljenu”.

Poručio je da su požari ovoga ljeta u Crnoj Gori i šire od nje, kao i uragani “protest prirode i božju opomenu protiv moralnog smrada, zla, bogomržnje, bratomržnje i grijeha kojima je zemlja zatrovana”.

“Ono nad čim tuguju Majka Božja i Sveti Petar Cetinjski u ove dane jeste naročito zloupotreba tog dara ljubavi u ime ”slobode i ljudskih prava”. Zaboravlja se da nam je ”sve dozvoljeno i slobodno, ali nas sve ne izgrađuje”. Sve što čovjeka čini robom smrti i što ga lišava vječnog života i dostojanstva, nečovječno je, smrtonosno i čovjekoubilačko. To važi takođe i za tzv. ”parade ponosa” i kod nas najavljivane ovih dana”, dodao je mitropolit u svojoj poruci.

Kako je istakao, praznik Rođenja Presvete Bogorodice se “trese od tuge i jada, a ćivot Svetog Petra Cetinjskog gledajući kako njegovo potomstvo brcima moralnog čojstva i viteštva, za koje se žrtvovao sa svojim vitezovima, ukrašava svoje razvratne zadnjice”.

“O kukavna Crna Goro, a i Srbijo na šta ste spale! Ostaje nam, zato, za ovaj sveti praznik, jedino da se pomolimo Prečistoj Bogorodici i Svetome Petru da nam oproste grijehe naše i da nas sve povrate pokajanju, putu istine i pravde i moralne čistote, putu Njenog sina Darodavca Božanske Ljubavi i života vječnoga”, poručio je Amfilohije.

 www.cdm.me

1 komentar

  1. Tacno, narod Crnogorski je uz Amfilohija! I Srpsku Pravoslavnu Crkvu, kao i uvjek sto je bio! Ova LGBT zajednica definitivno pokazuje svoje pravo lice. Oni su totalitarna sekta, koja promovise i reklamira svoj vid ponasanja drugima. I to u eri Bijele Kuge i stradanja porodice! Sramno, pa mi sijecemo granu na kojoj sjedimo, sami sebi grob kopamo ljudi! Evo su izgurali u Srbiju premijera! Alo, pa dje cete vise! Jos malo se neces moc u firmu zaposlit, ili napredovat ako direktora ne zadovoljis iza zatvorenih vrata! Sramno, imate li vi djecu, zene, sestre, bracu, sinove ljudi, sto cinite ovo Crnogorci?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com