NA DANAŠNJI DAN JE SVE MOGUĆE! Evo šta valja da uradite! - Volim Podgoricu

NA DANAŠNJI DAN JE SVE MOGUĆE! Evo šta valja da uradite!

Prvog dana jeseni, na dan jesenje ravnodnevice, Sunce u svom prividnom godišnjem kretanju stiže na nebeski ekvator. Tada Sunce ulazi u znak Vage, koju astrolozi smatraju “guruom” ravnoteže i dobrih odnosa sa drugima, piše Lovesensa.rs.

Taj dan početka jeseni, jesenja ravnodnevica od davnina je smatrana danom koji je veoma važan za sve nedovršene poslove, kao i rješavanje nesuglasica sa drugima.

To je trenutak kada treba da osmislimo svoje ciljeve za budućnost, kao i da dubinski izmjerimo stepen sopstvene unutrašnje ravnoteže. Podsjetite se, koliko ste daleko odmakli od prošle ravnodnevice, zahvalite sebi na svemu što ste uspjeli da postignete. Sklopite “mir” sa sobom, čak i ako niste ostvarili sve što ste željeli i napravite novi plan.

Sunce i Saturn rade u harmoniji tokom ravnodnevice. Prema nekim vjerovanjima, ravnodnevica je dan božanske ravnoteže, zbog čega se sve treba dovesti u balans na taj dan. Tačke na nebeskoj sferi u kojima ekliptika presijeca nebeski ekvator zovu se tačke ravnodnevice. Na dan jesenje ravnodnevnice, obdanica i noć nisu jednake dužine jer Zemlja posjeduje atmosferu koja prividno uzdiže Sunce iznad horizonta.

Na današnji dan, sve je moguće, sve se može ostvariti, samo treba da se povežete sa svojim unutrašnjim izvorom energije. Dobar je trenutak da dovršite započete poslove, finalizujete planove, izgladite nesuglasice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com