Sigurno ćete se nasmijati: Evo kako da preživite smak svijeta koji je “zakazan” za danas - Volim Podgoricu

Sigurno ćete se nasmijati: Evo kako da preživite smak svijeta koji je “zakazan” za danas

Teoretičari zavjere i ljubitelji smaka svijeta “zakazali” su za subotu sudar Zemlje sa planetom Nibiru.

Ubjeđivati ljude koji vjeruju u ovu sumanutu teoriju u startu je osuđeno na neuspijeh.

Ako je neko ubjeđen da će nas posred razdeljka opaučiti planeta koju, i pored svih profesionalaca i astronoma amatera koji posmatraju nebo, kao i drugih naučnika, niko živi “nije primjetio na vrijeme”, onda je bolje takvima samo odmahnuti rukom i otići dalje. Kao i kada se radi o “zemljoravnopločašima”, protivnicima vakcina i drugima koji prije vjeruju u vudu i slične vradžbine, nego modernu nauku i zdrav razum.

S tim u vezi na internetu se pojavio šaljiv tekst koji “objašnjava” kako da preživite smak svijeta, odnosno sudar Zemlje i Nibiru.

Pročitajte ga, slatko ćete se nasmijati.

SAVJET BROJ 1:

Kada fitkivna planeta Nibiru omane u svom paklenom planu da uništi jedinu planetu na kojoj u ovom trenutku možemo da živimo, ponašajte se kao da se ništa nije ni desilo i provedite lijep vikend.

SAVJET BROJ 2:

Pridružite se ostalim teoretičarima zavjere koji vjeruju da ćemo svi pomrijeti i pratite naredne korake:

Prema paklenom planu, ogromna planeta koja je bila skrivena u dubokim prostranstvima svemira odlučila je da se zakuca u jedinu koju naša vrsta naziva domom.

Pošto će se to, jelte, desiti u subotu, te će sudar planeta pokrenuti čitav niz kataklizmičkih događaja koji će nas sve potamaniti, pronađite utjehu u svetim knjigama.

Nažalost, pošto nam je preostalo svega malo života, i opcije su se drastično smanjile.

Ipak, prvi korak u preživljavanju smaka svijeta jeste da se hitno odselite, najbolje u neku drugu državu. Ako već ne možete na drugu planetu.

Ako, pak, radite za državne organe, ne brinite. Vi ste među odabranima koji će preživjeti u masivnom tajnom podzemnom skloništu.

Ukoliko živite na obali, bježite glavom bez obzira. Velika je vjerovatnoća da će se desiti neki megacunami, koji će zbrisati sve one koji žive u priobalju.

I to sve pod uslovom da “smaknuće svijeta” bude postepeno.

Ako se, pak, desi direktan sudar, velika je vjerovatnoća da ćete veoma brzo, ma gdje se sklonili, skončati. Kao i svi ostali.

Dakle, ne brinite. Zloj sudbini nećete pobjeći.

Naravno, ako pripadate zdravorazumnoj većini čovječanstva, u subotu ćete vjerovatno raditi nešto sasvim uobičajeno – odmarati, družiti se s porodicom i prijateljima, ići na pecanje, u kafanu, bioskop…

Ukoliko primjetite da tog dana nema nekoga od vaših poznanika, provjerite da se nisu sakrili u neku pećinu.

I ne brinite.

Do pravog smaka svijeta ostalo je podosta vremena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com