AMAR PRIMIO PRVU TERAPIJU U TEKSASU: Njegov otac poslao snažnu poruku svima koji su pomogli - Volim Podgoricu

AMAR PRIMIO PRVU TERAPIJU U TEKSASU: Njegov otac poslao snažnu poruku svima koji su pomogli

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima u Crnoj Gori koji su se priključili akciji za pomoć liječenja našeg Amara, kazao je za Portal sjevercg Amarov otac Demir Drndar i dodao: Uz vašu pomoć i vašu humanost omogučili ste početak liječenja u Texasu.

Takodje se zahvaljujemo i cijelom regionu, koji se takodje digao na noge za pomoć lijecenja naseg Amara. Danas Amar prima svoju prvu terapiju i zaista riječi nikada nemogu biti dovoljne da vam se zahvalimo na svemu što ste učinili za nas. Jos jednom mnogo vam hvala od cijelog srca za svaku početu akciju!, naveo je otac dječaka.

Amar je operisan i ugradjen mu je aparat preko kojeg će primati terapiju, dobro se osjeća i nastavlja se sa njegovim liječenjem, kazao je Demir.

Za Amarovo liječenje je potrebno ukupno prikupiti 150.000 dolara.

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić je za Amarovo liječenje uplatio 2000 eura.

Akciji prikupljanja pomoći za Amarovo liječenje su se mnogi pridružili organizovanjem raznih manifestacija.

NVO,,Omladinski klub Bijelo Polje u subotu 23. septembra u ,,LA PIAZZI” (na doljnem spratu) organizuje humanitarni e-sports turnir pod nazivom ,,IGRAJMO ZA AMARA”

24. septembra u 20h  u Budvi se organizuje koncert za Amara, u or­ga­ni­za­ci­ji ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je „Sed­ma si­la mla­dih, Bu­dva“.

U JU Centar za kulturu Petnjica, u srijedu 27.09. prikazuje se film „Mi djeca sa stanice Zoo“. Prihod od prodatih karata, kako su saopštili našem portalu , namijenjen je za liječenje jedanaestogodišnjeg Amara Drndara.

7. oktobra se održava donatorsko veče u Čikagu.

8. oktobra u 20h održava se koncert u Bijelom Polju Centru za kulturu, pod nazivom ,,SVI SMO UZ AMARA” , na kojemu će učestvovati Danijel Alibabić,

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović
Uplata iz inostranstva na IBEN CODE:ME25530073050008070010

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com