Mornar ne igra protiv Mege da bi stigao u Rusiju - Volim Podgoricu

Mornar ne igra protiv Mege da bi stigao u Rusiju

Košarkaši Mornara neće igrati meč za treće mjesto na Super kupu ABA lige, protiv Mega Bemaxa, koji je bio zakazan za danas.

Razlog – barski košarkaši moraju da putuju u Rusiju, gdje će sjutra od 13 sati po našem vremenu igrati sa Saratovom, prvi meč u kvalifikacijama za FIBA ligu šampiona.

“Zahvalni smo ABA ligi i ekipi Mega Bemax koji su nam izašli u susret da ne igramo naš meč za treće mjesto. Kad ima dobre volje sve se može lako i efikasno riješiti na obostrano zadovoljstvo. ABA liga nam je ukazala povjerenje da organizujemo prvi Super kup i mislim da smo bili dobri domaćini. Bilo je problema oko nekih termina i ranije zakazanih utakmica, ali i to se dešava, sve je to košarka. Drago nam je što smo ugostili najbolje ekipe ABA lige, što je Bar ponovo bio košarkaški centar regiona i što je naša publika mogla da uživa u dobrim košarkaškim predstavama” kazao je prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević.

Ekspedicija Mornara večeras u 21 sat kreće na dalek put do Rusije.

Mornar je sinoć izgubio polufinale od Budućnost Volija, a nakon meča trener Mihailo Pavićević je rekao da je njegov tim bio prinuđen da igra zbog “hira Budućnosti”, koja nije željela da meč pomjeri za četvrtak.

“To je sramota za crnogorsku košarku”, kazao je Pavićević.

Vijesti

1 komentar

  1. Awesome and really informative post here. I very much am into sites that have to do with building muscle, so this is refreshing to me to discover what you have here. Keep up the great work! how to lose weight fast

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com