PET VELIKIH LAŽI O ŽENAMA: Svaki muškarac vjeruje u bar neku od njih - Volim Podgoricu

PET VELIKIH LAŽI O ŽENAMA: Svaki muškarac vjeruje u bar neku od njih

Možda vaš muškarac ne vjeruje u svih pet laži, ali u jednu vjeruje sigurno! Otvorite mu oči, objasnite mu da nije sve tako crno i bijelo, ali i otkrijte istinu o sebi, ukoliko je to potrebno…

Žene ne vole seks

Naravno da postoje one koje nisu zainteresovane i koje glume da ih boli glava, ali većina voli i uživa maksimalno u svim seksi igricama.

Ženama je uvijek “nešto”

Rečenica “nije mi ništa” poznata je kao znak da je žena zbog nečega ljuta, ali ne želi da kaže u čemu je stvar. Istina, žene nekada vole da koriste ovu rečenicu da vas iznerviraju i natjeraju da shvatite šta ste zgriješili, ali u većini slučajeva – stvarno nije ništa. Jednostavno im je do tišine.

Žene ne varaju

Kakav mit, zar ne? Varaju, samo to rade znatno pametnije od pojedinih muškaraca. Žene uglavnom varaju sa onim ko im poklanja više pažnje nego partner, dobar izgled (kada je o ovome riječ) nije uvijek bitna stavka.

Samo uz muškarca se osjećaju sigurno

Istina, sjajno je znati da je on tu pored, ali ni same nisu ništa manje hrabre. U to budite sigurni.

Žene mrze druge žena

Uvijek će postojati nekoliko žena koje će pretvoriti sve u žensko-ženski rat, ali većina žena nije drugim ženama vuk.

Cosmopolitan.hr

1 komentar

  1. Whats tough now is how the systematic appearance to ones life is not changed. This may sound out of line? It is nearly as if we crawl through life with our eyes closed on, not understanding the true meaning of our own destiny.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com