Policija privodila Nikolu Mršića pa ga pustila - Volim Podgoricu

Policija privodila Nikolu Mršića pa ga pustila

Prema saznanjima Pobjede, Mršić je odmah nakon ubistva bio među prvim osumnjičenima, zbog čega je saslušan u kotorskoj stanici policije, ali je nakon davanja iskaza pušten. Tada, kako nam je pojašnjeno, nije bilo osnova za njegovo zadržavanje. Osnovanost sumnje da je Mršić ispalio smrtonosni hitac u Lenca potvrđena je kada su stigli nalazi iz Forenzičkog centra gdje je utvrđena podudarnost DNK iz ovog zločina sa DNK profilom osumnjičenog.

Veze osumnjičenog

Hladnokrvno ubistvo dogodilo se na stadionu FK „Bokelj“ gdje je Lenc trenirao. Istražitelji su nakon zločina pretragom terena pronašli kesu u kojoj je egzekutor krio pištolj i to je bio trag koji im je pomogao da dođu do DNK profila osumnjičenog Mršića. Kako nezvanično saznajemo, policija ispituje da li je Mršić, koji slovi za člana „škaljarskog“ klana umiješan u još jedno ubistvo koje se dogodilo u Kotoru.

Izvor blizak istrazi kazao je da je Mršić već bio privođen nakon ubistva Srđana Vlahovića u Kotoru, ali nije bilo dokaza za njegovu krivicu u ovom zločinu.

Istražitelji navode da će ponovo provjeriti i ovaj slučaj i utvrditi da li je Mršić imao bilo kakvu ulogu u likvidaciji Vlahovića.

Dobro obaviješteni izvori iz istrage navode da je Mršić bio blizak prijatelj sa Goranom Biskupovićem, koji je ubijen 5. septembra prošle godine u kotorskom naselju Muo. Biskupovića, koji je takođe bio član „škaljarskog“ klana, i njegovog prijatelja Miloša Bošnjaka ubila je za sada nepoznata osoba koja je aktivirala eksplozivnu napravu dok su njih dvojica šetali pored ponte.

Mršić je, prema pouzdanim saznanjima našeg lista, bio menadžer u lokalu „Moka“ u Strarom gradu u Kotoru, čiji su zakupci braća Igor i Jovica Vukotić, koji slove za vođe škaljarske grupacije.

Pobjeda

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com