Masovna tuča Bosanaca, Hrvata i Srba, a glupost zbog koje su se potukli će vas šokirati - Volim Podgoricu

Masovna tuča Bosanaca, Hrvata i Srba, a glupost zbog koje su se potukli će vas šokirati

U noći sa subote na nedjelju u Beču je došlo do narušavanja javnog reda i mira, a svi učesnici državljani su zemalja nekadašnje Jugoslavije. Sve je, naime, počelo iza ponoći nakon bezazlene svađe između gostiju koji se nisu mogli dogovoriti hoće li se igrati pikado ili će se plesati u centralnom dijelu kafića.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, dvije grupe gostiju povezivalo je to što su bili stalni gosti tog kafića, što su svi dolazili s prostora bivše Jugoslavije i što su svi bili u alkoholiziranom stanju. Verbalna prepirka ubrzo je eskalirala u tučnjavu u kojoj je učestvovalo sedam muškaraca i tri žene, svi porijeklom iz Hrvatske, Srbije i BiH, piše “Viner Cajtung” (Wiener Zaitung).

Potparol policije izjavio je kako su lakše rane zadobili jedna žena i jedan muškarac, a izgrednici su bili stari između 25 i 61 godine te su svi bili pijani. U tučnjavi je najgore prošla 38-godišnja žena kojoj je, zbog povreda lica, pomoć pružena u bolnici. .

1 komentar

  1. Right wow messages are bound to show your and supply memorialize the speacial couple. Beginner sound system to high in volume crowds should always take a look at all of the wonderful value behind presenting and public speaking, which is to be someone’s truck. best man speeches brother

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com