PET NAJIRITATANTNIJH PAROVA: Zbog njih nemamo želju da se zaljubimo - Volim Podgoricu

PET NAJIRITATANTNIJH PAROVA: Zbog njih nemamo želju da se zaljubimo

Ljubav je jedna divna stvar i ako vam se već nije desila do sada, vjerovato željno očekujete da vam svakog časa pokuca na vrata. Međutim, pet vrsta parova ovo divno osjećanje pretvaraju u mučenje, barem za sve nas ostale koji stojimo sa strane. I ne, ne govorimo to zato što smo ljubomorni. Ovo su najiritantnije vrste parova čijim se raskidima stvarno radujemo, a i za njih je mnogo zdravije da nastave jedno bez drugog.

Zavisnici o kontaktu

Čuli su se prije pet minuta, trenutno šalju glasovne poruke, a za minut će se vjerovatno opet zivkati da svi čuju koliko međusobno jedan drugom nedostaju. Zaljubljenost je predivna pojava, ali ovo je samo psihoza.

Vezani pupčanom vrpcom

Ona ne zna koji toalet papir da odabere pa mora da ga nazove. On ne zna šta mu se jede pa će pitati nju. Oboje misle da su bez svoje bolje polovine nepotpuni, a donošenje odluka ne dolazi u obzir prije nego što se ljepša / jača / polovina složi s odabirom.

Fejsbuk parovi

Oni jednostavno ne mogu dopustiti da bilo ko pomisli da nisu najzaljubljeniji na svijetu, zato će svoju vezu bez prestanka reklamirati na društvenim mrežama. U virtualnom svijetu izgledaju stvarno srećno, ali u stvarnom…? Pa recimo da se ne vole najviše i da ipak mogu jedno bez drugog.

Cimeri

Seksualni život im je nepostojeći, a sve više liče jedno na drugo jer su predugo zajedno. U vezi su isključivo zato što su navikli da budu u vezi, svađaju se kao brat i sestra, a često zagorčavaju život svima oko sebe.

Dramatični parovi

Za njih je baš sve drama – od malih stvari, na primjer, dogovor za izlazak, do onih većih životnih pitanja. Sve je drama, sve je svađa, raskidaju, pa se mire i tako u krug.

 cosmopolitan.rs/Index.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com