Home / NOVOSTI / Hronika / POLICIJA IZVRŠILA PRETRES KUĆE: Pronašli dvije puške i pištolj u ilegalnom posjedu
FOTO: Ilustracija RTCG

POLICIJA IZVRŠILA PRETRES KUĆE: Pronašli dvije puške i pištolj u ilegalnom posjedu

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja protiv jednog lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počiniio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Naime, službenici CB Bar su, postupajući na osnovu operativnih podataka, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres kuće i drugih prostorije koje koristi B.P. (63) iz Virpazara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku marke „Winchester“, pušku marke  M48, pištolj marke M57 kalibra 7,62 mm sa okvirom u kojem se nalazilo devet komada municije, tri štapina eksploziva i 145 komada municije raznog kalibra, u ilegalnom posjedu.

Pronađeno i oduzeto oružje će bitu upućeno u Forenzički centar radi vještečenja.

O događaju je obaviješte državni tužilac u ODT u Baru, koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupkui zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kazali su iz UP.

Volim Podgoricu

Check Also

,,Međusobno se zadovoljavaju jer je ljepše njima biti homoseksualci nego lovci. Vi ste goveda”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *