Vila, avion, di-džej, restoran na plaži… Evo koliko je koštala Natašina savršena svadba na Ibici - Volim Podgoricu

Vila, avion, di-džej, restoran na plaži… Evo koliko je koštala Natašina savršena svadba na Ibici

Nataša Bekvalac i njen sada već suprug Luka Lazukić vjenčali su se 25. septembra na Ibici, na pjevačicin rođendan.

Nataša i Luka uskoro će postati roditelji, budući da je “novosadska barbika” u četvrtom mjesecu trudnoće, a osim po rođendanu, pjevačica će ovaj datum pamtiti i po savršenom, romantičnom vjenčanju na omiljenoj joj destinaciji, na kojoj su se ona i IT stručnjak prije nekoliko godina i upoznali.

Foto: Instagram/bekvalceva

Svadbi su prisustvovali Natašini i Lukini najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice, a luksuzna vila sa deset spavaćih soba u kojoj su odsjeli mladenci i gosti koštala je 22.000 eura na nedjeljnom nivou. Ako se uzme u obzir da su mladenci tamo došli nekoliko dana prije svadbe i da će ostati tamo i nakon iste, pretpostavlja se da je smeštaj koštao bar 44.000 eura.

Printskrin: Instagram

Vjenčanje je obavljeno u restoranu na plaži čije iznajmljivanje je koštalo 25.000 eura, a slavilo se do kasno u noć. Lazukić je angažovao i dva di-džeja, a za svakog je navodno izdvojio po 5.000 eura. Svi su bili u belom, a Nataša je imala dugu bijelu vjenčanicu sa šlepom.

Foto: Instagram/dragankecman

Za sve goste (ukupno njih 25) obezbijeđen je avionski prevoz, kao i svakodnevni troškovi (oko 10.000 eura), a ako se tome još dodaju i pripreme za vjenčanje, dekoracija, garderoba za mladu i mladoženju, cijena ove savršene svadbe bi mogla iznositi blizu 100.000 eura, navodi “Kurir”.

Nataša je uzela suprugovo prezime i danas postala Nataša Lazukić. Njih dvoje postaće roditelji, a pjevačica će se najvjerovatnije poroditi u Beču.

Foto: Instagram/bekvalceva

(Telegraf.rs)

1 komentar

  1. Svakak rupa nadje zakrpu. Ona je jedna istrosena mustikla, jedna nesretna bludnica koja vise od droge ne zna sto radi sa svojom glavom a kamoli onim dolje. A on j eIT strucnjak isto koliko i kasirka u VOLI vas VOLI!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com