Danilović: Razgovaraćemo, ko god nas iz opozicije pozove - Volim Podgoricu

Danilović: Razgovaraćemo, ko god nas iz opozicije pozove

Ujedinjena Crna Gora odazvaće se na poziv bilo kog opozicionog subjekta da razgovara o zajedničkom djelovanju, jer dio naše političke platforme je zajedništvo opozicije, ukoliko je moguće kazao je za Pobjedu Goran Danilović, predsjednik tog novoformiranog pokreta.

“Spremni smo da razgovaramo i sa DF-om i sa drugim opozicionim strukturama ukoliko žele zajednički nastup”, rekao je Danilović, ističući da se zalaže i za to da opozicija ima zajedničkog kandidata na predsjedničkim izborima.

On je istakao da, ipak, primjećuje mimoilaženja među opozicionim subjektima.

“Nijesmo naivni da ne primjećujemo daje vrlo otežana komunikacija među opozicionim subjektima. Ne insistiramo na zajedništvu po svaku cijenu, ali vjerujemo daje zaista za opoziciju ljekovito da počne da razgovara i da se dogovora. Nije bitno ko poziva na razgovore”, istakao je Danilović.

Prema njegovim riječima, najvažnije je da opozicija zajednički izvrši pritisak i dobije, kako je kazao, fer ipoštene uslove za izbore.

Danilović je juče na svom Fejsbuk nalogu objavio logo UCG, i to u dvije verzije. Jedna je napisana na ćirilici, a druga je kombinacija dva pisma.

Skupština UCG biće održana 15. oktobra. Glavni odbor je usvojio i deklaraciju o daljem političkom djelovanju, u kojoj se, kako je saopšteno, potencira istrajnost u pomirenju u Crnoj Gori, osuđuje brutalnost režima i zloupotrebe javnih ovlašćenja, a insistira se na jednovremenim izborima na svim nivoima.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com