Glavni izvršni direktor NLB Banke uručio trofej pobjednici teniskog turnira ”NLB Royal Cup 2017” - Volim Podgoricu

Glavni izvršni direktor NLB Banke uručio trofej pobjednici teniskog turnira ”NLB Royal Cup 2017”

 

Tokom proteklih sedam dana, od 18. septembra, na terenima Teniskog kluba AS, svi ljubitelji tenisa i dobrog druženja imali su priliku da gledaju mečeve najatraktivnijeg teniskog spektakla u regionu „NLB Royal Cup 2017“. Profesionalni ITF turnir, prepoznat po vrhunskim mečevima ženskog tenisa, već sedam godina kao glavni sponzor podržava NLB Banka.

Dobroj zabavi i dobrom tenisu, doprinio je i revijalni meč koji se 23. septembra igrao između klijenata NLB Banke i Lovćen osiguranja. Tokom ovog meča kvalitetan tenis i dobro raspoloženje priredili su predstavnici preduzeća Cremaco d.o.o., Multiprint d.o.o., PZU Mitranić i Blanc d.o.o. koji su branili boje NLB Banke, dok su na strani Lovćen osiguranja igrali predstavnici firmi MPM Cosmetics, Somatološka ordinacija Apolonija, Lanac autoperionica Vušurović i Broker Ins. Fer plej krunisan je uručenjem pehara pobjednicima revijalnog turnira, Aleksandru Vušurović (Lanac autoperionica Vušurović) za prvo mjesto i Branku Rašović (Stomatološka ordinacija Apolonija) za osvojeno drugo mjesto. Pehare i poklone uručili su, ispred NLB Banke glavni izvršni direktor Matrin Leberle i ispred Lovćen osiguranja glavni izvršni direktor Matjaž Božić.

Nakon proglašenja pobjednika revijalnog turnira, upriličeno je i druženje za sve prisutne, u opuštenoj atmosferi uz koktele i kvalitetne zvuke osamdesetih.

Na posljednjem danu turnira održan je i finalni meč između čehinje Džesike Malečkove i ruskinje Marine Melnikove. Pobjednica turnira Marini Melnikovoj glavni izvršni direktor NLB Banke Martin Leberle, uručio je trofej. Pobjednica je osvjila 25.000 USD i 50 WTA bodova.

Na ovom završnom danu, svi prisutni su osim uživanja u dobrom tenisu imali priliku da se zabave uz brojna iznenađenja koja je za tu priliku obezbijedio generalni sponsor turnira NLB Banka.

Promocija sporta i sportskih vrijednosti u Crnoj Gori, važan je dio strategije društveno odgovornog poslovanja NLB Banke.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com