OVO RADE SMIŠLJENO: Mislite da su ovi postupci vaših muškaraca lijepi, ali… - Volim Podgoricu

OVO RADE SMIŠLJENO: Mislite da su ovi postupci vaših muškaraca lijepi, ali…

Možda vam se čini da su ovi postupci dokaz njegove ljubavi, ali definitivno nisu!

Vrijeme je da vam se upale lampice, jer sve navedeno znači da je vaš partner ljubomoran.

1. Kad izađete sa prijateljicama stalno vam šalje poruke

Prvo ste dobili poruku “lijepo se provedi večeras”, na šta ste odgovorili. Mislite da je baš sladak! I bio bi da je stao na tome, ali do kraja večeri stiglo je još dvadesetak njegovih sms-ova, zbog koji ste noć proveli sa nosom uronjenim u svoj telefon.

Kladimo se da je druga poruka glasila “kako se zabavljate”, a treća (koja je stigla nakon što mu na drugu niste odgovorili u roku deset minuta) “nedostaješ mi” ili “pa nisi me valjda već zaboravila”. Očigledno je riječ o nesigurnom muškarcu koji pokušava da vas kontroliše.

2. Komentariše vaše oblačenje

Kada ste obukli mini suknju, rekao vam je: Draga, mislim da si zaboravila da obučeš donji dio. Iako ste u toj istoj suknji bili i kad vas je upoznao. U nekoliko navrata je prokomentarisao kako “u toj uskoj haljini izgledate kao narodna pjevačica”, i to pred društvom, a pred vašom mamom je konstatovao da biste mogli da počnete da se oblačite malo ozbiljnije jer više niste djevojčica.

Muškarci su nevjerovatni. Dok “jure” ženu, ne smeta im što su oskudno odjevene, ali kad osvoje onu koju žele, iznenada postaju konzervativni. U stvari je ljubomoran.

3. Šta god ga zamolite, odgovara sa “Da, draga!”

Ne kaže to zato što će vas poslušati ili zato što vas uopšte sluša, već zato što misli da ste suviše zahtjevni, da ga gnjavite i da sve mora da bude po vašem, ali nema hrabrosti da vam to kaže, pa pokušava da bude duhovit.

4. Kad se posvađate, zove vaše drugarice

Ne radi to kako bi vas bolje razumio, dobio mišljenje “treće strane” i popravio vašu komunikaciju, već kako bi vas eventualno uhvatio u laži ili pokušao da vaše prijateljice “pridobije” na svoju stranu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com