SRAMOTA, DA NEMA VEĆE: Opljačkan stan Ljubiše Samardžića, lopovi odnijeli i glumčev sat - Volim Podgoricu

SRAMOTA, DA NEMA VEĆE: Opljačkan stan Ljubiše Samardžića, lopovi odnijeli i glumčev sat

Kako Srpski telegraf saznaje, provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog i Samardžićev zlatni roleks!

Pljačka se dogodila 22. septembra usred bijela dana. Zbog toga se vjeruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

 – Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i upali unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 eura u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Da skandal bude još veći, pljačka se dogodila samo nedelju dana nakon što je Samardžić sahranjen.

– Porodica tek što je sahranila glumca, još se nisu oporavili od šoka koji ih je zatekao, a lopov je to uspio da iskoristi! Zanimljivo je da je pored porodičnih minđuša, narukvica i prstenja razbojnik tom prilikom ukrao i zlatni ručni sat marke roleks.

Nakon što su se Samardžići vratili u porodični dom, zatekao ih je haos u stanu.

 – Sve fioke i ormani u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi su bili ispreturani! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku. Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana – dodaje naš sagovornik.

Novinari Srpskog telegrafa potvrdu o pljački dobili su i od porodice slavnog glumca i reditelja.

– Tačno je da je opljačkan stan. Ne mogu da ulazim u neke velike detalje. Mislim da je to posledica toga što je njegova supruga bila dosta eksponirana u medijima i vjerovatno je to neko ciljano uradio. To je sve što mogu da kažem – rekao  je juče Samardžićev zet Miloš.

Istraga
Kako je naveo, tačno je da mu je tada ukraden sat koji je imao veliku sentimentalnu vrijednost za pokojnog glumca.

– Koliko znam, u pitanju je poklon. Ono što jeste, to je da je on taj sat zaista dugo nosio i imao je baš veliku emotivnu vrijednost za njega, pa tako sada i za cijelu porodicu – dodao je zet.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com