CIJELA SALA JE PLAKALA, PA ČAK I ON: Mladoženja je okrenuo leđa mladoj i otkrio da njegovo srce pripada i drugoj! - Volim Podgoricu

CIJELA SALA JE PLAKALA, PA ČAK I ON: Mladoženja je okrenuo leđa mladoj i otkrio da njegovo srce pripada i drugoj!

Na jednom vjenčanju u Portugalu mladoženja je riješio da progovori i obrati se osobi koju voli.

Bili u braku ili ne, svi dobro znamo kako vjenčanje treba da izgleda – okupe se zvanice, mladoženja i nevjesta stanu pred matičara, on ispriča šta ima i onda se obrati svatovima pozivajući ih da, ako imaju nešto protiv braka koji će se sklopiti, kažu to odmah ili da ćute zauvijek. I uglavnom svi ćute.

Džesika i Džeferson su ludo zaljubljeni jedno u drugo i zato su i riješili da stanu na ludi kamen. Međutim, kada su svatovi upitani da li ko god ima šta protiv, Džeferson je riješio da prizna šta mu stoji na duši.

Njegovo srce pripada drugoj, veoma posebnoj dami!

Okrenuo je leđa nevjesti i obratio se Đovani, njenoj osmogodišnjoj ćerkici.

“Ako bih mogao od Boga da zatražim bilo šta, htio bih tebe da imam za ćerku. Bio bih najponosniji otac na svijetu da imam tako lijepu, pametnu i obrazovanu ćerku kao što si ti… Dajem ti ljubav, svoju ljubav, da se uvijek brine o tebi, da te štiti i da ne dozvoli da ti se išta loše desi”, rekao je Džeferson. Svi u sali su plakali, uključujući i mladoženju, a snimak sa ovog vjenčanja pogledalo je skoro 10 miliona ljudi!

 

Kurir.rs/Dnevno.rs

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com