Tajne Plejboj vile: “Sve je bilo prljavo, a Hefner nas je ucjenjivao” - Volim Podgoricu

Tajne Plejboj vile: “Sve je bilo prljavo, a Hefner nas je ucjenjivao”

Iako je Plejbojeva vila bila poznata po svojim ekstravagantnim, zvjezdanim partijima, neke ‘zečice’ progovorile su o svojim mračnijim iskustvima u Hefnerovom ‘dvorcu’.

Kako spriječiti zečice da ne pobjegnu

Svi misle da su slavna metalna vrata tamo kao zaštita od ulaska uljeza. No, počela sam osjećati da su tamo da me zadrže u vili, napisala je Holly Madison u svojoj knjizi ‘Down The Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tale

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Policijski čas

– Kada tamo živiš, moraš u vili biti do 21 sat. Ne smiješ unutra dovoditi svoje prijatelje – rekla je Carla Howe za The Mirror.

Nije bilo lako dobiti džeparac

– Svakog petka, ujutro bi odlazile Hefu u sobu, čekale da skupi kakicu od psa s tepiha i onda bi tražile džeparac koji iznosi 1000 dolara u novim novcatim novčanicama po 100 dolara. Sve smo mrzjele ovaj proces. Tada bi Hef iskoristio priliku da istakne sve što ne radimo dobro u našoj vezi s njim. Većinu prigovora odnosilo se na nedostatak sloge između djevojaka u kući ili nam je zamjerao što ne sudjelujemo u seksualnim orgijama u njegovoj sobi. Ako smo slučajno propustili neki izlazak u klub s njim, nije nam davao džeparac. To je bilo njegovo oružje –  napisala je Izabella St. James u svojoj knjizi ‘Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion’.

foto: Screenshot

– Mrzim moliti za nešto, ali nismo imale nikakve poslove osim da se negdje pojavimo s njim”, rekla je Kendra Wilkinson.

Stroga pravila i (ne)higijenske navike

– Ako nešto napraviš pogrešno, dobićeš e-mail. Postoje stroga pravila ponašanja. Postoje pravila o Instagramu i Twitteru. Sve moraš prikazati u dobrom svjetlu, a ako si pijana na slici, nadrapat ćeš”, rekla je Melissa Howe.

– Iako smo se trudile urediti sobe da imaju domaću atmosferu, madraci na krevetima su bili odvratni – stari i prljavi. Ista stvar je bila s čarsavima – napisala je Izabella St. James u svojoj knjizi.

Twitter | Autor: Twitter/Jeremy Meeksfoto: Twitter/Jeremy Meeks

– U kuću nismo smjeli zvati momke. To je bilo prvi i najvažnije pravilo – momcima je ulaz zabranjen. To je jedan od glavnih razloga zašto se djevojke sele – rekla je Karissa Shannon.

– Hef je navikao imati prljave tepihe. Onaj u njegovoj sobi nije se mijenjao godinama, a sve je postalo mnogo gore kada mu se u sobu doselila njegova ‘djevojka broj 1’, Holly Madison, a sa sobom je dovela i dva psa. Njeni psi nisu navikli na život u kući pa su nuždu obavljali svuda po sobi. Kada bi neka od nas ušla u sobu kasno naveče ili rano ujutro, gotovo uvijek bi stale u pseći ‘nered – otkrila je Izabella St. James.

– Quaaludes je droga od koje bi se trebali osjećati dobro. Hef mi je rekao da je ta droga da dovede djevojke u stanje napaljenosti – napisala je Izabella St. James.

foto: Screenshot

Loša seksualna iskustva

– Kada sve to počne, ako si mu ‘djevojka broj 1’, onda mu pružiš oralni seks pa se seksaš s njim. Bez zaštite i bez testiranja. Njemu je svejedno – napisala je Jill Ann Spaulding u svojoj knjizi ‘Jill Ann: Upstairs’.

– Hef samo leži s tom svojom vjestačkom erekcijom od Viagre. Svaka cura se popne na njega i seksaju se dvije minute, dok ga ostale cure u pozadini moraju napaljivati. Vikale bi stvari poput: ‘Je*i je, tatice, je*i je!’

NISYND/Pixsell | Autor: NISYND/Pixsellfoto: NISYND/Pixsell

– Nakon jedne minute, odmakla sam se i bilo je gotovo. Bilo je kao posao. Unutra – van. Nije kao da sam uživala u seksu s njim – napisala je Kendra Wilkinson u svojoj knjizi ‘Sliding Into Home’.

– Možda je to zbog trave ili alkohola, ali jedini logičan način da pobjegnem od smiješnog života kojeg sam vodila je bilo da se utopim  – napisala je Holly Madison u svojoj knjizi.

(24sata.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com