Početna » SPORT » Ostali sportovi » CFL počeo haosom na vaganju: Vaso Bakočević i Peruško se potukli na bini (VIDEO)

CFL počeo haosom na vaganju: Vaso Bakočević i Peruško se potukli na bini (VIDEO)

Uprkos velikom uloženom trudu da sve prođe u profesionalnoj ozračju, CFL promocija je haos doživjela već na svom prvog vaganju, a autori istog su Vaso Bakočević i Tonči Peruško.

Njih dvojica su prvi dio svog okršaja odradili već na bini, iako u početku ništa nije vodilo k tome, no situacija ne čudi, ako znamo kakav je karakter crnogorskog borca te kakve predstave inače pruža u ovakvim prilikama.

Grant Waterman, kojeg je promocija angažirala kao suca te kao voditelja na vaganju, je prozvao borce koji su se mirno izvagali, a onda je počelo sučeljavanje, unutar kojeg je Bakočević iskoristio svoju provjerenu tehniku u takvim prilikama, hvatanje protivnika za vrat. Peruško na to naravno nije ostao miran te je došlo do prave akcije na pozornici, gdje je umalo došlo do rušenja scenografije, no borci su na vrijeme razdvojeni.

Sve je to malo odvratilo pažnju od uistinu sjajnog programa, koji je ova promocija pripremila u svom debiju. No, možda upravo ovakav način promocije dodatno pomogne oko toga da dvorana sjutra bude puna do posljednjeg mjesta.

(Fight Site)

Check Also

BOGDAN SE POTUKAO! Srbin sipao trojke, a onda je dobio šakom po licu, i to NIJE MOGAO DA ISTRPI! (VIDEO)

Nadimak Bogdana Bogdanovića na Twitteru je “Leader of the Horde” (predvodnik horde). Srbin dječačkog lica možda ne izgleda zastrašujuće, ...

SKANDALOZNO PONAŠANJE SLUŽBENIKA MUP-A: Policijske starješine se tukle na utakmici

Utak­mi­cu iz­me­đu ko­šar­ka­ša pod­go­rič­ke Bu­duć­no­sti i izra­el­skog Ha­po­e­la obi­lje­žio je te­žak in­ci­dent jer je do­šlo ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *