PODGORICA: Oduzet „BMW 7“ bratu ubijenog Radomira Đuričkovića - Volim Podgoricu

PODGORICA: Oduzet „BMW 7“ bratu ubijenog Radomira Đuričkovića

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica oduzeli su blindirani „BMW 7“ Milošu Đuričkoviću, koji u policijskim evidencijama slovi za bezbjednosno interesantno lice.

Automobil ovog Cetinjanina, inače rođenog brata Radomira Đuričkovića (41) koji je prošle godine ubijen u Prijestonici, privremeno je zadržan radi daljih provjera, saznaju DN u policiji.

Sredinom maja ove godine, na Miloša je pucano u Beograd, kada ga je, dok je stajao na terasi stana u Miklošićevoj ulici na Voždovcu, metak okrznuo po vratu. Sa lica mjesta je odvezen u bolnicu gdje su ljekari konstatovali da je van životne opasnosti.

Srpski mediji tada su objavili da Đuričković policiji nije puno rekao o cijelom događaju, ali da se sumnja da iza napada stoje iste osobe koje su ubile njegovog brata Radomira 10. oktobra prošle godine ispred lokala “Konoba” na Cetinju.

Za to ubistvo sumnjičeni su crnogorski državljani Vukan Vujačić (21), Igor Mašanović (20) i Mario Milošević (35), koji su nedostupni nadležnim organima i za njima su raspisane potjernice.

Miloš Đuričković je privođen u aprilu ove godine, kada je policija na saslušanje privela petnaestak bezbjednosno interesantnih osoba iz više crnogorskih opština.

Godinu ranije, takođe u opsežnoj policijskoj akciji koja je sprovedena na teritoriji više opština, zaplijenjen mu je automobili.

Cilj akcije bila je provjera porijekla vozila, kao i moguće pronalaženje tragova izvršenja krivičnih djela

Dnevne novine

2 komentara

  1. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com