Pomozimo mladoj Podgoričanki da prohoda - Volim Podgoricu

Pomozimo mladoj Podgoričanki da prohoda

Podgoričanka Nevenka Slomović (34), koja boluje od cerebralne paralize, pozvala je sve zainteresovane da prisustvuju humanitarnoj izložbi na kojoj će se prikupiti novac za njeno liječenje.

Nevenka je u aprilu bila na pregledu u turskoj klinici „Liv“ u Istanbulu i tada joj je ljekar saopštio, da ako se uradi presađivanje matičnih ćelija, ima velike šanse da konačno prohoda. Poručeno joj je da zbog godina mora što prije da odradi intervenciju.

Izložba slika, koja je aukcijskog tipa, biće od 4. do 7. oktobra, sa početkom u 19časova.

Svoja autorska djela na izložbi će predstaviti veliki broj umjetnika, među kojima su: Dado ĐuranovićMarija KapisodaAleksandar RadevićAdela Zejnilović, ali i drugi koji su željeli da ostanu anonimni. Izložba će se održati u KIC-u „Budo Tomović“.

Nevenka je ranije saopštila da joj je za tri doze matičnih ćelija i tri tretmana fizikalne terapije (koliko je preporučeno), zatim smjestaj i hranu za nju i pratioca(jer ne može samostalno da hoda), potrebno 35.000 evra.

Do sada je skakupnjeno 17.000 evra.

Takođe, Nevenka se za pomoć obraćala fondaciji „Budi human“, ali je dobila odgovor da ne sakupljaju novac za starije od 18 godina.

(IN4S)

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com