UHAŠEN PODGORIČANIN: Opljačkao zlataru ,,Majdanpek” u centru grada? - Volim Podgoricu

UHAŠEN PODGORIČANIN: Opljačkao zlataru ,,Majdanpek” u centru grada?

 

 Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavalnje krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata nakon 18 mjeseci rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivičlno djelo, saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su lišili slobode N.M. (33) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu zlatare „Majdanpek“. On je, kako se sumnja, 9. aprila 2016. godine oko 10,30 časova,  ušao u zlataru „Majdanpek“ u ulici kralja Nikole, maskiran sa kačketom i kapuljačom na glavu, i tom prilikom sumnja se, uz prijetnju nožem, od vlasnika zlatare F.R. zahtijevao da mu preda novac i ušao iza pulta pokušavajući da otvori ladicu sa novcem koji služi za otkup zlata. F.R. je uspio da izađe iz objekta i tražio pomoć. N.M. tom prilikom odustaje od namjere da otvori ladicu i otuđuje manju količinu zlatnog nakita nakon čega se daje u bjekstvo.

Službenici CB Podgorica su ubrzo nakon izvršenja posjedovali operativna saznanja o mogućem izvršiocu krivičnog djela ali su preduzimali mjere i radnje u cilju obezbjeđivanja materijalnih dokaza protiv ovog lica koji bi bili validni u krivičnom postupku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu porijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično jdleo razbojništvo, kazali su iz UP.

Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com