Uredno održavanje zelenih površina u gradu - Volim Podgoricu

Uredno održavanje zelenih površina u gradu

U prethodna dva dana ekipe gradskog preduzeća Zelenilo bile su angažovane na više lokacija na cijeloj teritoriji Glavnog grada.

Na prostoru oko spomen obilježja u krugu Duvanskog kombinata, Cetinjski put, Bulevar Džordža Vašingtona (kružni tok), Nikšićki put izvršeno je košenje, detaljno grabuljanje travnjaka, podizanje i formiranje krošnje. Košenje i detaljno grabuljanje travnjaka izvršeno je na i Bulevaru Mihaila Lalića i u parku Kruševac, dvorac Kralja Nikole.

Orezivanje žbunja i žive ograde izvreno je na Cetinjskom putu, orezivanje drveća na Bulevar Ivana Crnojevića, sječa drveća u Park-šumi Gorica.

Na Trgu Bećir bega Osmanagića radilo se na Formiranju travnjaka i izgradnja i opravci hidrantske mreže.

Plijevljenje trave izvršeno je u ulicama Hercegovačkoj, Slobode, Karađorđevoj i Njegoševoj, a radilo se i na čišćenju parkova od papira i drugog otpada.

Kod JU OŠ „Vlado Milić“ radilo se na iskopavanju sadnih jama.

Volim Podgoricu

341 komentara

  1. This is the perfect blog for anybody who wants to understand this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that has been written about for decades. Wonderful stuff, just great.

  2. RTP ialah aspek yang memastikan seb6rapa besar mesin slot gacor 1

  3. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day. It will always be exciting to read articles from other authors and use something from other sites.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com