POTROŠIO ŽIVOT TRAŽEĆI LJUBAV: Evo sa koliko žena je spavao Hju Hefner - Volim Podgoricu

POTROŠIO ŽIVOT TRAŽEĆI LJUBAV: Evo sa koliko žena je spavao Hju Hefner

Osnivaču Playboya, Hjuu Hefneru nikada nije nedostajalo žena tokom života, bio je tri puta oženjen, a imao je preko stotinu djevojaka, ipak ovaj mogul koji je u srijedu preminuo u 91. godini života, ranije je često izjavljivao da nije uspio da pronađe  srodnu dušu, piše dailymail.co.uk.

“Toliko sam vremena tokom svog života potrošio tražeći ljubav na pogrešnim mjestima”, ispričao je on 1992. godine za “New York Times”, da bi u 85. ponovio da nikada nije pronašao svoju srodnu dušu.
Tek prije nekoliko godina Hefner je objelodanio da je tokom života bio intiman sa više od stotinu žena, ali je tom prilikom istakao da je uvijek bio vjeran u braku, a propušteno je nadoknađivao kada bi se razveo.

Na pitanje Esquire magazina sa koliko je žena spavao, tada je odgovorio da “nije moguće da ima tačan podatak” te da pretpostavlja da se radi o cifri koja premašuje stotinu.

“Bilo je momenata u mom životu kada sam bio u braku, a tada nikada nisam varao. Ali bih nadoknadio sve kada ne bih bio oženjen”, priznao je Hefner koji je od 1949. do 1959. godine bio u braku sa Mildred Vilijams, a potom sa Kimberli Konrad sa kojom ima dva sina, Marstona (26) i Kupera (25) od 1989. do 2010.

A onda se 2012. ponovo oženio i već naredne godine izjavio da nikada nije bio srećniji nego sa tadašnjom suprugom Kristal Haris, te da se osjeća kao srećnik što je pronašao ljubav pred kraj svog života.

“Svi naši prijatelji misle da smo srećni, samo ljudi koji nas ne poznaju nas smještaju u stereotipe koji podrazumijevaju godine i izgled. Srećan sam što sam je pronašao u ovom dijelu svog života. Sačuvao sam najbolje za kraj. Želim da moj ostatak života bude baš ovakav”, pojasnio je on osvrćući se na treći brak.

Hefner je bio poznat i po tome što je imao nekoliko djevojaka koje su živjele u njegovoj Playboy vili, a Holi Medison, Bridžit Markard i Kenda Vilkinson snimile su i rijaliti TV seriju o životu sa njim “The Girls Next Door”.

Međutim, tek nakon razvoda u intervjuu za “Huffington Post”, 30-godišnja manekenka je otkrila zašto se udala za tada 86-godišnjeg Hefnera.

“Jednostavno sam se osjećala sigurno i obezbijeđeno. U momentu kada sam ga srela, nikada ranije nisam upoznala slavnu lilčnost”, pojasnila je ona.

Hefnerovi stavovi o braku bili su drugačiji, jer je tu instituciju smatrao ozbiljnom od kako se vjenčao sa  srednjoškolskom ljubavi.

Upravo mu ona i slomila srce Hefneru, kada je saznao da ga je varala, dok je bio u vojsci.

Da bi se iskupila zbog svoje greške, Vilijams mu je dozvolila da van braka ima druge ljubavne veze, ali ni to nije pomoglo, pa su se razveli nakon 10 godina.

Medijski mogul od tada nikada nije krio da preferira mlađe djevojke, a u 42. je javno počeo da izlazi sa Barbarom Klejn koja je tada imala 18.

Ubrzo joj je predložio da promijeni ime, pa je postala Barbi Benton, da bi ubrzo dobila i prve uloge u filmovima B produkcije poput kao što su “The Third Girl” i “Left and Deathstalker”, naravno krasila je i naslovnicu Playboy magazina.

Ipak, ono po čemu je ostala upamćena je to što je baš ona pomogla da se sačuva njegovo nasljeđe i pronašla mu Playboy vilu.

Hefner je uskoro nastavio dalje, pa se zabavljao sa Sondrom Tiodor, Šenon Tvid i Džin Somons, a kako su se nizale godine, njegove djevojke i dalje u Americi nisu mogle legalno da kupe alkohol.

Sa 56. pozvao je 19-godišnju Keri Lejt da živi sa njim u vili, ali se ta veza završila suđenjem gdje je njegova djevojka tražila odštetu od 35 miliona dolara.

Veći dio života nalik na san adolescenta o odrastanju

Osim po djevojkama, Hju Hefner je bio poznat i po izjavama koje su se često citirale, a madison.com podsjetio je na neke od njih.

“Veći dio mog života je bio poput sna adolescenta o životu odrasle osobe. Ako si još uvijek dečak, poput Petra Pana i možeš da imaš savršeni život, to je ono što sam ja osmislio za sebe”, kazao je za “Los Angeles Times” 1992. godine.

“Da nismo imali braću Rajt, danas ne bi bilo aviona. Da nije bilo Edisona, ne bismo imali svjetlo. A da nije bilo Hefnera i dalje bismo imali seks, ali u njemu ne bi toliko uživali. Svijet bi bio siromašniji”, pojasnio je Hefner za “Playboy” 1974. godine.

“Dio razloga zašto sam to što jesam su moji puritanski korijeni. Moji roditelji su puritanci. U mojoj kući nikada nije bilo alkohola, niti smo razgovarali o seksu. Mislim da sam odmah u tome prepoznao licemjerstvo”, kazao je za AP 2011.

“Živim momačko veče već 30 godina. Zašto bi mi sada trebala još jedna takva proslava?”, prokomentarisao je neposredno prije braka 1989.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com