UHAPŠEN POLICAJAC: Upucao mladića (22) - Volim Podgoricu

UHAPŠEN POLICAJAC: Upucao mladića (22)

Policajac koji je u noći između subote i nedjelje u policijskoj akciji kod Tutina upucao i ubio mladića S. F. (22) uhapšen je, saznaje Tanjug.

Prema izvorima Tanjuga, uhapšeni policajac se sumnjiči za ubistvo i nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen je u zatvorsku jedinicu.

Policija u Tutinu pucala je i ubila muškarca S.F.(22), koji se oglušio o njihove naredbe da se zaustavi, već je automobilom udario u njihovo službeno vozilo, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim saznanjima tog lista, patrola policije nalazila se u zasjedi u selu Dolovo na Pešterskoj visoravni, sa ciljem presijecanja ilegalne trgovine akciznom robom.

– Mladić koji je upravljao automobilom, odbio je da se zaustavi, već je udario u njihovo patrolno vozilo i krenuo ka njima. Tada su policajci reagovali i zapucali – navodi iz policije.

Ranjeni muškarac je transportovan u novopazarsku Opštu bolnicu, ali je podlegao povredama. Prema nezvaničnim saznanjima, upucani muškarac žitelj je sela Pokrivenik, u blizini Tutina.

Istraga da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana

Portparol višeg javnog tužilaštva Adnan Baćićanin saopštio je da je “u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprječavanja krivičnog djela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat poslije ponići, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen života S.F. (22) iz Tutina.”

“Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita.

O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaviještena”, navedeno je u saopštenju.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com